2777
2789

سلام همه جا رو که فیل. تر کردن من موندم و این نی نی سایت که هروقت اومدم تاپیک های جدایی و طلاق و دعوا و کتک و فحاشی دیدم افسرده شدم بخدا، حداقل اینستا پیج چنتا بلاگر پرانرژی و خونه دار داشتم چقدر تو روحیه ام تاثیر داشت چقدر چیزمیز یاد میگرفتم 😕😕😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا کلا نی نی سایت آدمو افسرده میکنه دوتا تاپیک هنری روانشناسی نه همش دعوای عروس و مادرشوهر جا ...

اره بخدا ، خواه ناخواه تو روحیه ادم تاثیر بد میزاره

کاملا موافقم با حرفتون

ولی میدونین چه شکلیه،  مثلا من خودم تاپیک قبلیم پر گلایه و ناراحتی بوده و با زدن تادیک و حرف زدن و مشاوره و اینا آروم شدم

ولی الان که آشتی کردیم ترجیح دادم تاپیک نزنم چون ممکنه دوباره انرژی منفی ساطع بشه به سمت تصمیمم

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
اره بخدا ، خواه ناخواه تو روحیه ادم تاثیر بد میزاره

دقیقا همسر من میبینه تو نی نی سایتم اعصابش خرد میشه😂 میگه تو ناخودآگاهت تاثیر میذارن نرو .منم واقعا از بیکاری میرم وگرنه میدونم محیط خوبی نیست

الحمدالله