2777
2789
عنوان

نوار مغز کند بشه یعنی چی؟

902 بازدید | 131 پست

دیروز رفتم نوار مغز دادم چون بعضی وقتا سنگینی سر دارم مخصوصا وقتی ناراحت باشم.

بعد دکتر گفت خوابت می‌برد وسط گرفتن نوار؟ گفتم نه بیدار بودم. گفت بعضی جاها نوار مغزت کند میشد و برام ام آر آی نوشت 😭

از دیروز که اینو گفت تمام سیستم بدنم بهم ریخته، از استرس شدید همش دل دردم و نوک انگشتای پای چپ ام مثل وقتایی که خیلی ناراحت یا عصبانی میشم درد میکنه و مور مور میشه، در حالی که قبلش خوب خوب بودم و کلا احساس مریضی میکنم از وقتی بهم اینو گفت 😔

یعنی علتش چی میتونه باشه؟ من پانیک هم دارم، ولی تا حالا تشنج و بیهوشی و این موارد نداشتم. 

از ام آر آی هم خیلی میترسم، کلا از دیروز فقط از ناراحتی افتادم توی رختخواب و دیگه انگیزه ندارم بلند شم 😢

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
من تا دلت بخواد ام ار اي دادم ترس كه نداره

واقعا؟ من فکر کردم ام آر آی خطرناکه و همش میترسم بگه یه مریضی دارم  😔

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟ من فکر کردم ام آر آی خطرناکه و همش میترسم بگه یه مریضی دارم  😔

ام ار اي نشون ميده سالمي يا مريضي داري

خيلي مهمه و ضرر نداره

فقط اگه با تزريق بهت داده اون يه كم مايع تزريق ضرر داره كه ميتوني بعدش كلي اب بخوري كه از بدنت خارج بشه

ام ار اي نشون ميده سالمي يا مريضي داري خيلي مهمه و ضرر نداره فقط اگه با تزريق بهت داده اون يه كم م ...

توی نسخه فقط نوشته ام آر آی مغز و نوشته که سابقه حملات پانیک دارم

واقعا ممنون دلم از بابت خطر ام آر آی آروم شد 

ولی خیلی استرس دارم که نکنه مریض باشم

ايشالا طوري نيست نگران نباش من خودم هر سال واسه چكاپ ام ار اي ميدم

زنده باشی خیلی ازت ممنونم داشت از نگرانی گریه م می‌گرفت 🌷🌷

عقاب دلم حقیقتا برات سوخت 🥹

اردک گنگ رو میذارم نگاش کنی دلت تنگ شده واسش 

@sarire‍ 

@پاستیلتونم‍ 

@برق_بیا_منو_بگیر  

تمومش کن این بازی کثیفوووووو

@پاستیلتونم‍ 

@sarire‍ 

@برق_بیا_منو_بگیر  

شما شاهد باشین خودش قبول نکرد 😒

عقاب دلم حقیقتا برات سوخت 🥹 اردک گنگ رو میذارم نگاش کنی دلت تنگ شده واسش  @sarire ‍  ...

زهر جونم برگشته تو تاپیکم ادامه ی جنگه

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
زهر جونم برگشته تو تاپیکم ادامه ی جنگه

دوباره شاخ شدی الان میام شاخاتو رنده میکنم 😑