2777
2789
عنوان

لانه گزینی

1097 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

یک  آمپول hcg زدم روز 12 و امروز روز 22 چند قطره خون دیدم و دارم قرص دوفاستون میخورم 

ممکن بین خوردن قرص دوفاستون پریود شد 

یا احتمال لانه گزینی دارم 

لطفا از تجربیاتتون بگید 

ممنونم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
1
25%
2
3
75%

عزیزم منم ۳بار زدم هر ۳بارم لک ون دیدم یسری خون ابه قرمز یسری صورتی ک دوسه روز ادامه داشت یسری با درد همراه بود یسری نبود ک باردارنبودم متاسفانه دکترم گفت از عوارض امپوله ولی سربارداری اولم دقیقا بعد از اینکه ازمایش خونم ۱۳روز بعد تزریق منفی شد همون شب لک لانه گزینیو دیدم و خ هم امیدوار شدم اصلا زمانی ک دارو مصرف میکنی تشخیص نمیشه داد چی بچیه این تجربه ی منه همیشه خودمو اماده بی بی چک منفی میکنم ک کم تر تو ذوقم بخور

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه دارم دوفاستون میخورم اما آمپول اولین بار میزنم 

تخمک گذاری کرده بودم اما دکتر گفت برای احتیاط بزن 

ماه‌های قبل اصلا بین مصرف دوره لک نمی‌دیدم 

دقیقا چهار روز بعد تمام شدنش پریود میشدم