2777
2789
عنوان

خونریزی و لکه بینی ۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 18 پست
سختت نیس متاهل هستی؟؟؟ شوهرت سختش نیس ؟؟؟ خودت استرس نمیگیری من امروز انقد ناراحت شدم این همه خون ...

دکتر که رفتم همینا رو پرسید ازم😅معذرت میخوام بعد دسشویی ترشح خونی میبینم .قهوه ای تیره.چون همیشه اینطورم با همین حالت باردار شدم و بچه آوردم برام عادی شده.البته یه مدتی خیلی دکتر میرفتم ولی دکتر ها میگفتن اینطور بیماری ندیدن تا حالا.بعضیاشون تعجب میکردن.بعضی هم داروی عفونت میدادن.خلاصه هیچکس نفهمید چیه.کیست و فیبروم و عفونت و زخم و ... هم ندارم .حدود ۲۰ ساله اینطورم

دکتر ب شما چی گفت؟؟ میگه از چی میتونه باشه؟؟ من فقط هورمون مردونه ام خیلی بالا هست 

گفت احتمالا از زایمان پشت سر همه،اما سونو کلا گفت سالمم.دو جای خوب هم سونو رفتم.آزمایشامم همه چی نرمال بود .البته لک بینیه.فعلا که دارم دارو میخورم ببینم چی میشه.رحمم هم موقع زایمان پاره شده بود😢ولی خوب ترمیم شده.دیگه نمیدونم

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت احتمالا از زایمان پشت سر همه،اما سونو کلا گفت سالمم.دو جای خوب هم سونو رفتم.آزمایشامم همه چی نرم ...

من دیگه مثه پریودی خون میاد 

الان روز ۱۳ پریودیمه

تازه قرص جلوگیری هم میخورم