2777
2789
عنوان

همسایمون دیشب خانومشو کتک زد

534 بازدید | 21 پست

ما وقتی اومدیم تو ساختمون تا یک سال و نیم هیچکس غیر ما نبدو تو ساختمون.مالک میگفت اجاره نمیدم و فقط برای فروش گذاشته بود خیلی خوب بود اصلا مزاحمتی نداشت کسی.

تا توی وسطای کرونا واحد بغلمونو بلاخره حاضر شد رهن بده . یه عروس دوماد اومدن که چون کرونا بود عروسی نگرفته بودن و با ی جشن اومدن خونشون. هنوز یه هفته نشده بود که صدای اقاهه اومد که فحشای رکیک به خانومش میداد و همش اسم خواهر و مادر خانومو میاورد. واقعا انقدر حرفاش زشت بود که شوهر من ناراحت شد گفت ادم اینارو به دشمنشم نمیگه چه برسه به زنش.

بعد ازون اینا هر چند وقت یبار ( هر هفته گاهی) همینجوری دعواشون میشد .یهو پسره یه چیزی رو میشکوند یا صدای محم کوبیده شدن در میومد. من واقعا تو دعوا استرس میگیرم و نمیتونم به کارام برسم .از ترسم که بلایی سر دختره نیاد همون پشت در میمونم که اگه اومد بیرون راهش بدم تو خونه ولی خب نیومده بیرون تاحالا.

اینا مثلا یه هفته نیستن بعد میان یه مهمونی میگیرن کلی بگو بخند و رقص و اینا بعد فرداییش یهو دادو بیداد . اوایل انگار کتکش نمیزد ولی از یکی دو ماهه پیش من قشنگ صدای کتک خوردنشو میشنوم.دختره گریه میکنه و اونم میزنتش و میگه گریه نکن .گ/و/ه خوردی- ک....کش .مادرتو .... خواهرتو .... وای واقعا چیزای وحشتناک رکیک.

بعد خانواده دختره هم زیاد میان خونشون و همشم به ظاهر خوش و خرمن . من کلا خانومه رو تو راه پله دو سه بار دیدم تو این دو سه سال همسایگی. چون کارمندم و اکثرا خونه نیستم . دیشب ساعت دوازده اومدیم بخوابیم باز صدای دادای مرده میومد و گریه دختره و کوبیده شدن درو و چیزایی که انگار یا کوبیده میشد به اینور اونور.

خیلی ناراحت شدم . بعد ما تو شهر کوچیک زندگی میکنیم که همه همو میشناسن . از چندجا پرسیدم گفتن اگه زنگ بزنید 123 تا خود خانوم نخواد کاری از دستشون بر نمیاد . که تو شهر کوچیک قطعا این دختره بنده خدا هیچی نخواهد گفت . بعد پسره هم بیشعوره میترسم بفهمه کار ماست (چون غیر ما کسی نیست که بفهمه اینا دعواشون شده) فردا برا من مزاحمت ایجاد کنه یا اذیتمون کنه . خیلی ناراحتشم واقعا

یک سال و نیم باهم زندگی کردن بعد تو 1401 که کرونا کم شد عروسی گرفتن . کاش تو همون عقد که اخلاق اینو دیده بود میرفت . مگه یه زن چقدر جون داره که بتونه اینهمه غم و دردو تاب بیاره؟ تو رو خدا تو عقد چشماتونو باز کنید. اگه یذره احساس خطر و ناامنی کردین جدا شین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آقاتون بگین با همسر اون خانم حرف بزنه که شما آرامش و آسایش میخواین.یکی دو بار بهش تذکر بدین جواب داد که هیچ جواب نداد به صابخونه شون بگین...یا به پلیس زنگ بزنید 

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢
دعوا تا کتک کاری خیلی فرق میکنه

مثلا من شوهرم توی دعوا عادت داشت چیزا خونه رو می‌شکوند.بعد یه بار خسارت زیادی وارد شد دیگه نشکوند.خخخخخ هرکی مدل دعواش بگیه جوره. تازگیا منو هل میده توی دعوا. بعد دعوا ک میگم هل دادی میگه نه من می هل دادم. دعواس دیگه حلوا ک قسم نمیکنن. حالا اگه دوست داری یه بار ک آقاهه خونه نی برو یه بهانه ای بحرف با دختره ببین مشکل چیه بگو اگه دوست داری دردو دل کن.. ولی به نظرم اهمیت نده اصلا زندگی خودشونه خودشون مبدونن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

عزیزم حق داری منم اگه همسایه دعوا کنم حالم گرفته میشه کل روز مضطربم ودلشوره میفته بجونم.برا کارام تمرکز ندارم.

ولی واقعا ادم میمونه چیکار کنه.

اگه تونستی یه بار دعوتش کن بیاد خونت و بعد باهاش حرف بزن.

وااای اعصابم خرد شد.داماد احمق حداقل تا یکی دو سال سگ درونشو کنترل میکرد نه که از همون اول ولش کنه...  

دقیقا ما عروسی که کردیم رفتیم داخل یه خونه دوطبقه مستاجر شدیم ، ما هم به خاطر کرونا یه جشن خانوادگی گرفتیم رفتیم سر خونمون ، طبقه پایین خونه صاحب خونه خودش گفته بود میخواد بیاد ،یه هفته بعد از ما عروسی کردن ..وای این یه سالی که ما اونجا بودیم دایم دعوا و بحث بود . حالا این آقاهه اینقد رکیک حرف نمی‌زد ولی کلا تیکه مینداخت جلو همه به خانومش ..صداشون میومد خونه ما ..روزی که مااسباب کشی کردیم‌، عصرش اومدیم که کلید تحویل بدیم ،همین درو باز کردم دیدم واویلا از توی خونشون صدای وسایل پرت کردن و داد و هوار میاد ..اون مدته هم فکر کنم چون ما اونجا بودیم مثلا یه ذره مراعات میکرد...که من اون صداها شنیدم پریدم توی کوچه درو‌بستم ..استرس گرفتم 😁

منظورم اینه گلم با خانم دور چشم شوهرش حرف بزن شاید مشکل چیز دیگه باشه بی دلیل زنگ به جایی نزن واسه خ ...

من اصلا بلد نیستم از کسی حرف بکشم:))  یعنی خودمم کم روعم . دختره هم بخواد درد و دل کنه من روم نمیشه بپرسم. بعد کلا سیستمم اینه با درو همسایه وارد رابطه نشم