2777
2789
عنوان

ما به خودمون هم رحم نمیکنیم

224 بازدید | 11 پست

من چند دقیقه پیش یه تاپیک گذاشتم ۹۰٪ اومدین مسخره کردین که اره تو دروغ میگی رمان میبافی و اعتماد بنفس کاذب داری و حتما لباست جلفه...من نه بیکار بودم که بیام مختونو کار بگیرم نه اعتماد بنفس کاذب دارم نه جلف لباس میپوشم من اومدم شما بیاین کمکم کنید شما میاین مسخره میکنین؟فقط خواستم بگم تورو خدا اگه چیزی براتون غیر قابل باور نیست مسخره نکنین شمارو به خدای بزرگ میسپارم🙂🙏🏻

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️
سلام خانم. کاری از دست من اقا برمیومد؟ اگه میاد بیام تاپیکتون

سلام ممنون به اندازه ی کافی مسخره شدم توسط بعضیا انگار داستان تخیلی نوشتم برای بعضیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه انتظاری داری!شما میگی هر جا میرم مرد متاهل و زن و بچه دار و پیر و جوون بهم درخاست میدن

میگی رفتم دکتر دکتره بهم درخاست داد دکترمو عوض کردم اون یکی درخاست داد فلان کردم اون یکی درخاست داد 

جمع کن بابا کل دنیا تو کف توان انگار 

الان خوندم

خب عزیزم طرز فکر تون عجیبه

خب بیان پیشنهاد بدن

چه ایرادی داره،،خوشت اومد قبول مبکنی، خوشت نیومد رد می‌کنی 

اتفاقا یه پوین مثبت برای شماست، چون یعنی حق انتخاب بیشتری داری اینطوری

چرا اینقدر از مردها فراری ای، اونا هم ادمن،و زن و مرد در کنار هم زیبان

سلام ممنون به اندازه ی کافی مسخره شدم توسط بعضیا انگار داستان تخیلی نوشتم برای بعضیا

به دل نگیرید خانم . هرکاربری که دیدم اینجا درمورد مشکلشون تاپیک میزنن و کمک میخون متاسفانه خیلیا به جای کمک مسخره میکنن و سرزنش میکنن و میگن دروغ میگی.ولی اگه تو تاپیکتون نیاز به راهنمایی اقا داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم و این رو وظیفه میدونم (البته اگه نترکیده باشم)

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
الان خوندم خب عزیزم طرز فکر تون عجیبه خب بیان پیشنهاد بدن چه ایرادی داره،،خوشت اومد قبول مبکنی، خ ...

عزیزم منو از بچگی از مردا ترسوندن معلومه حس بدی میگیرم ولی از رفتار بعضیا واقعا ناراحت شدم بخدا اگه تو تاپیک یکی بیام مسخره کنم یا حرفشو قبول نکنم 

به دل نگیرید خانم . هرکاربری که دیدم اینجا درمورد مشکلشون تاپیک میزنن و کمک میخون متاسفانه خیلیا به ...

🙂شما تو همین تاپیکی که گذاشتم نظر یکیو بخونید متوجه میشین

🙂شما تو همین تاپیکی که گذاشتم نظر یکیو بخونید متوجه میشین

بله نگاه کردم متاسفانه . همش.ن میگفتن حرفتون دروغه. به نظرم کسی نباید کاری به راست و دروغ بودن تاپیک داشته باشن . فقط هرکسی راهنمایی خودش رو بکنه 

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
بله نگاه کردم متاسفانه . همش.ن میگفتن حرفتون دروغه. به نظرم کسی نباید کاری به راست و دروغ بودن تاپیک ...

اخه مگه مریضم بیام دروغ بگم؟که چی بشه مثلا؟بگم اره خیلی طرفدار دارم خب که چی؟همینجوری قضاوت الکی میکنن من سر جلساتی که میرفتم صداهاشونو ضبط میکردم همه حرفاشون هست بعد میان میگن دروغ میگی😅چی بگم والا