2777
2789

سلام بچه ها این تاپیک برای دوستمه

دوستم چندتا مدل میخواد برای آمبره بالیاژ و لایت 

به مویی نیاز داره که طبیعی باشه رنگ شده و دکلره و حنا و کراتین نباشه 

همه مراحلش زیر نظر استادش هست و فقط هزینه مواد و ازتون میگیره فرصت خوبیه اگه میخواین حسابی تغییر کنین مخصوصا الان که رنگ مو گرون شده 

سالنی هم که کار میکنه زعفرانیه هست.  

اگر خواستید نمونه کار استادشو ببینین بهم پیام بدین بفرستم براتون

نیلا دختر ناز من

سلام گلی جان میگم قبلن ت تاپیک ساغر اینو فرستاده بودی میشه یکم بیشتر درموردش توضیح بدی،یا عکسی فیلمی اموزشی ازش سراغ نداری لینکشو بفرستی برام..ببخشید اگ خارج از موضوعه خواستم پیام بت بدم ولی فرستاده نشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1441674/

(من ميرم باشگاه دوهفتس

مربيم يه كش بهم داده كه ميبندم به پاهام و با دستم ميكشم و پاامو صاف نگه ميدارم

تمام وزنم روي شكمه خيلي عاليه زير شكمم خالي شده توهمين دوهفته اما سخته)

سلام گلی جان میگم قبلن ت تاپیک ساغر اینو فرستاده بودی میشه یکم بیشتر درموردش توضیح بدی،یا عکسی فیلمی ...

سلام عزیزم چندسال پیش میرفتم پیلاتس فقط شکم و پهلو کار میکردم که خیلی خوب بود کاش اراده اون موقع رو داشتم الان

اگر میخواین سرچ کنین تمرینات پیلاتس و سرچ کنید 

نیلا دختر ناز من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلی جان میگم قبلن ت تاپیک ساغر اینو فرستاده بودی میشه یکم بیشتر درموردش توضیح بدی،یا عکسی فیلمی ...

تی آر ایکس هم میرفتم همزمان که منظورم از کش همون بندهای تی آر ایکس بوده😅

نیلا دختر ناز من

مرسی قربونت  من ورزش شکم انجام دادم بجا اینک لاغربشم بزرگ تر شد    امیدوارم دیگه این کشه جواب بده..فقط اینک مثل تصویر دومیه نشستی باس انجامش بدیم و بعد پاها رو صاف کنیم یا ایستاده انجام میشه

مرسی قربونت   من ورزش شکم انجام دادم بجا اینک لاغربشم بزرگ تر شد     امیدوارم دیگه ...

مثل این بود عزیزم 

https://www.google.com/search?q=تی آر ایکس شکم&tbm=isch&ved=2ahUKEwiN9of1g-P7AhUP04UKHYQICAMQ2-cCegQIABAC&oq=تی آر ایکس شکم&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIGCAAQCBAeOgUIABCABDoGCAAQBxAeOgQIABAeUKwGWPwOYOQSaABwAHgAgAHHAogBoQySAQUyLTEuNJgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=FC6OY42cJY-mlwSEkaAY&bih=658&biw=390&client=safari&prmd=ivsn&hl=en-af#imgrc=vhHLKQVWaVsYNM

نیلا دختر ناز من

سلام عزیزم دیدم تو یه تاریکی سالهای قبل یه دوستی رو راهنمایی کردین بابت رشته صنایع دستی. میشه منو راهنمایی کنین  من دوست دارم هنر امتحان بدم برم صنایع دستی  از کار هنری خوشم میاد ولی خب نقاشی و طراحیم افتضاحه ولی از کار با چوب خیلی خوشم میاد.  به نظرتون من می تونم موفق بشم یا بیرون برم کلاس فقط یه موضوع رو دنبال کنم مثلا فقط کار با چوب رو دنبال کنم ؟ من از ساخت وسیله های چوبی مثل سینی و استند و جعبه تزیینی از اینا خیلی خوشم میاد. 

سلام عزیزم دیدم تو یه تاریکی سالهای قبل یه دوستی رو راهنمایی کردین بابت رشته صنایع دستی. میشه منو را ...

سلام عزیزم 

بی شک‌علاقه به هر کاری باعث موفقیت شما میشه نظرم اینه که دوره های آزاد رشته ای که علاقمندید و بگذرونین و کارت صنعتگری بگیرین و وارد بازار کار بشین

در هیچ مقطع دانشگاهی آموزش درست و‌ اصولی ندارن و بدتر گمراه میشین ضمن اینکه هزینه رشته های هنری در دانشگاه به صورت آکادمیک بسیار بالاست و خسته کننده و مدرک عملا بی استفاده و غیر کاربردی

اگر تهران هستید دوره های جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران و برید درخواست کارت صنعتگری بدید انشالله که موفق باشیذ 

گرایش چوب منبت معرق مشبک رشته های خوبی هستن و توانایی بالایی میخوان میتونین همزمان با چوب دوره های کار با رزین و به صورت حرفه ای دنبال کنید و مکمل هم کنید چه بسا که الان رزین خیلی کاربردی شده و مکمل هنرهای چوبی هم هست

خصوصا در مصنوعات چوبی در ابعاد بزرگ تر پولساز و به روزه و همیشه نیاز روز مردم هست

نیلا دختر ناز من