2777
2789
رو تلویزیون نشستم مبل میبینم

هاااا😂😂😂

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر پتو هندزفری تو گوشم دارم فیلم پوست شیرو میبینم با گوشیم وسطش یسر اومدم اینجا

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺

سریال خارجی میدیدم الان ک اینجام

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

زیر پتو

گوشی به دست

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
اوه اوه

ارهههه الان ده دیقه دیگه میرم بخوابم 

اینقدر رو خواب و خوراک من حساسه غرر میزنه ذلیل ششششدم از دستش

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
قیلون به دهن گوشی بدست رو مبل خوابیدم پتو هم رومه شوهرررم تو اتاق خواب داده پیام میده 😂😂

خوش بحالت منم قلیون میخوام 🥺🥺🥺فرشمون سوخت شوهرم برداشت گذاشت مغازش اونجا میکشه بد دوستاچش

خوش بحالت منم قلیون میخوام 🥺🥺🥺فرشمون سوخت شوهرم برداشت گذاشت مغازش اونجا میکشه بد دوستاچش

اااا مگه زیری براش نذاشته بودی 

یه کوچولو برا خودت بگیر 

یه زیری هم براش بگیرر 

یا سینی گرد هم میتونی بزاری زیرش 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
اااا مگه زیری براش نذاشته بودی  یه کوچولو برا خودت بگیر  یه زیری هم براش بگیرر  یا ...

چرا سینی بزرگ گذاشته بودم شوهرم گفته بجه میافته رو قلیون پاشو بزار رو اوپن منم گوش کردم گذاشتم سریش کج شد  فرش و قالیچه سوخت 

چرا سینی بزرگ گذاشته بودم شوهرم گفته بجه میافته رو قلیون پاشو بزار رو اوپن منم گوش کردم گذاشتم سریش ...

اوووووه چ بد 

حالا شما بچه کوچیکم دادی سخته 

من دارم پیش بچهاام میکشم😂