2777
2789

داخلشو ک نمیشه

ولی لاله س گوشمو همیشه میشورم بله 

من دختریم ک شاید بخاطر دردام یه روز کاملو تو تختم بمونم شاید یه شب تا صبحو و اشک بریزم ولی هیچوقت کم نمیارم بازم قوی پا میشم  .  من یه دختریم که عاشق موسیقیه عاشق خوردن یه فنجون  قهوه  توی هوای پاییزیه  .،  عاشق قدم زدن زیر بارون،  و صد البته عاشق عشقش عشقی ک براش جنگید.  ( یه صلوات برام بفرستین) #عاشقش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با صابونم و اب 😐

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

نشوری بهتره

Ph گوشات تغییر میکنه عفونت اینا میگیره

کلا دستکاریش نکنی بهتره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

داخل ک نمیش همین لالع گوش و قسمت خارجی و سطحی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh