2777
2789

متاسفانه شوهرمم شغلش با باباش یکیه مامانش برگشته بود میگفت از این ب بعد میخوام برم وایسم مغازه.ب شوارم گفتم میخواد جای تورو بشوره نگران کار شوهرم شدم باردارم هستم من اینارو فقط سپردم ب خدا خدا خودش میبینه با این شکمم نشستم گریه کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من کاریش ندارم ولی حسودیش زور داره 

مال همه یجورایی اینجوره. ما هر وخ بحث لباس باشه مادر شوهرم میگه شما دارید ماشالا من ندارم یا همش میگه فلان چیز و تو خونه نداریم بهمان نداریم ینی شما داری. من دو ماه ظروف مسی گرفتم بخدا تا قبل خرید من نمی‌دونست مس چیه الان چند بار گفته برا خورشت و آبگوشت دیگه مسی بابد بخرم ندارم کوچولوشو انگار اینهمه سال تو کاسه غذا پخته

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
از بس ک عقده این چقدر زور داره 

بخدا من بشینم بگم رومان میشه تورو برگشت گف تو نمیذاری پسرم بیاد خونمون من گریه کردم جون یدونه داداشمو قسم خوردم ک ن من چیزی نمیگم از بس شعر میگه مفت زر میزنه شوهرم نمیره زیاد خونشون فک می‌کرد من نمی‌ذارم

بخدا من بشینم بگم رومان میشه تورو برگشت گف تو نمیذاری پسرم بیاد خونمون من گریه کردم جون یدونه داداشم ...

مادر شوهر من بخدا از اینم بدتره بخوام بگم باید داستان بنویسن.میخواستی بگی پسرت اخلاق گوهتو دیده ک نمیاد خونت

الان باردارم ولی دلم نمیخواد بگم چون میدونم بگم واکنشش بی محلیه.خواهرشوهرم مشکل دارن بچه دار نمیشن میخوان ب بچه من حسودی کنن.من واس خواهر شوهرم خیلی ناراحتم... ولی اینا عقده دارن میدونم اگه بفهمنم  بچمو مثه خودم دوس ندارن 

مادر شوهر من بخدا از اینم بدتره بخوام بگم باید داستان بنویسن.میخواستی بگی پسرت اخلاق گوهتو دیده ک نم ...

اینا میگم ینی بدون زندگی همینه فاوننو طبیعت اینه.