2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه 3 مال همه اینجوره 😂

بخدا دارم فک میکنم ب این ۳ سالی ک اومدم توشون زندگی میکنم یبار نشد تو خوشیای من خوشحال باشه ی لبخند بهم بزنه همیشه از حسودی مریض میشه من یبتر یاد ندارم این خوب باشه از خوشحالیم

تابلو ترینش اینکه پارسال من گواهی نامه گرفتم الان این ن سواد داره ن چیزی ۵۰ سالشه میخواد بره گواهی نامه بگیره من از اینکه گواهی نامه میگیره ناراحت نیستم از رفتاراش ناراحتم  

بخدا دارم فک میکنم ب این ۳ سالی ک اومدم توشون زندگی میکنم یبار نشد تو خوشیای من خوشحال باشه ی لبخند ...

خوشحال باش انقد زندگیت خوبه که حسودیت میکنه خداتم شاکر باش

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
خوشحال باش انقد زندگیت خوبه که حسودیت میکنه خداتم شاکر باش

ن بخدا حسادت بقیه چیزی ب جز دشمنی نداره😔امشب عموی شوهرم اومدن شب نشینی خونشون ماهم رفتیم بالا خودمون رفتیم انقد جلو اونا بی محلم کرد شوهرمم دید خیلی ناراحت شد بعد پیش اونا برگشت گفت میخوام برم گواهی نامه بگیرم با دخترم ثبت نام کنیم انقد با غرور حرف میزد 

ن بخدا حسادت بقیه چیزی ب جز دشمنی نداره😔امشب عموی شوهرم اومدن شب نشینی خونشون ماهم رفتیم بالا خودمو ...

مهم شوهرته عزیزم تو فقط کاری کن شوهرت طرفت باشه بدشم رفت آمد کمتر با خانواده شوهر زندگی بهتر مخصوصا ی ساختمونی اگه رعایت کن

مهم شوهرته عزیزم تو فقط کاری کن شوهرت طرفت باشه بدشم رفت آمد کمتر با خانواده شوهر زندگی بهتر مخصوصا ...

شوهرم خودش خانوادشو میشناسه خودش دید ناراحتم گفت اینا از حسودیشونه تو بیخیال باش اهمیت نده تا بسوزن 

شوهرم خودش خانوادشو میشناسه خودش دید ناراحتم گفت اینا از حسودیشونه تو بیخیال باش اهمیت نده تا بسوزن& ...

پس روزی هزار بار  خداتو شکر کن در برابر همچی خانواده ایی خدا همچی شوهری بهت داده دختر نعمت بزرگیه قدرشو بدون فکرتم درگیر مکن همش با خودت تکرار کن مهم نیس مهم نیس

پس روزی هزار بار  خداتو شکر کن در برابر همچی خانواده ایی خدا همچی شوهری بهت داده دختر نعمت بزرگ ...

برام مهم نیس ازشون بدم میاد.ولی خیلی زور داره همیشه تو جمع منو بی محل میکنه.جوری بود امشب ک زن عموی شوهرم بهش ب مسخره برگشت گفت ی بچه دیگه هم بیار تا دولت بهت ماشینم بده😁

برام مهم نیس ازشون بدم میاد.ولی خیلی زور داره همیشه تو جمع منو بی محل میکنه.جوری بود امشب ک زن عموی ...

ول کن  خو گواهی بگیره ماشین بخره. دخالت نکن دخالت نکنن راحت