2777
2789
االهی که خدا از زبونت بشنوه

ایشالا هر چی صلاحته برات اتفاق بیفته

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسی دیگ ازدواج میکنی احساس میکنم با این ک دوسش داری جدا میشی ازدواجت هم تا 2سال دیگ جور میشه

عزیزم بهم پیام میده بالاخره ؟در موردم چه فکری میکنه؟

کاربر قدیمی ☺️کاربریمبعضی مواقع دست خواهرمم هست❤️
اگه اون نه  به نظرت با یکی دیگه کی ازدواج میکنم؟؟؟؟  دلم ازدواج می‌خواد تنهام

ازدواج میکنی اما فعلا ن

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
جواب منو میدی،؟ الان باردارم؟ اگه نیستم کی باردار میشم 

نه نیستی ولی تا سه ماه دیگه میشی

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
اگه اون نه  به نظرت با یکی دیگه کی ازدواج میکنم؟؟؟؟  دلم ازدواج می‌خواد تنهام

هیچ وقت با عجله تصمیم نگیر

کسی که تو ذهنمه کی بهم دوباره پیام میده؟ اصن میده؟؟

پیام میده تا 3 وعده