2777
2789
عنوان

بوسسیدن لب

2469 بازدید | 9 پست

بچه ها پسرم 6سالشه در طول روز خیلی دست میندازه گردنمو بوسم میکنه همیشه از لپ ولی بعضی وقتام میشه یهو لبمو بوس میکنه مثلا شاید تو ماه یکی دوبار... من دوس ندارم این رفتار واسش عادی بشه که هرکسو ک میخواد بوس کنه از لب بوس کنه از طرفی هم نمیخوام زیاد سخت بگیرم ک حالا فک کنه چیه و چه چیز مهمیه... واسش توضیح میدم که مامان جان الودس.. میکروب داره لب بزرگترا و مریض میشی... از بلوغ زود رسم میترسم.... میخوام ببینم نظر شمام همینه یا من دیگه خیلی حساسم

اصلا خوب نیست.

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه این کار رو میبینه ،نباید ببینه  حالا یا خودتون ،یا فیلم یا خونه خاله ،عمو یا از بچه بزرگتر ...

ن امان نداره حتی یکبار هم این صحنه رو دیدع باشه.. ن فیلم ن من و پدرش ن حتی اطرافیان

من بهش یاددادم لب هم اندام خصوصی هستش و کسی حق بوسیدنش رو نداره و از بچگی با دستش برای بقیه بوس میفرسته و همه میدونن من خوشم نمیاد بوسش کنن و فقط پیشونی یا سرشو بوس میکنن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
ن امان نداره حتی یکبار هم این صحنه رو دیدع باشه.. ن فیلم ن من و پدرش ن حتی اطرافیان

خودت فکر کن از کجا باید بلد باشه 

حتی بوس معمولی بچه نبینه بلد نیست انجام بده  

حتی غذا خوردن که غریزه هست ،یاد ندی بهش نمیتونه بوسیدن که غریزی نیست 

فقط ی دو دو تا چهار تا ساده است ،اگه قصدت حل مشکل ،بگرد منشا پیدا کن این موضوع با توضیح دادن به بچه تو اون سن حل نمیشه 

ما متاسفانه مه رو محبت بچه رو با مسائلی که پس زمینه خطورمون هست قاطی میکنیم 

اگر خونه مهر باشه و محبت بچه ببینه این دوست داشتنو خوب طبیعی هست که این رفتارو داشته باشه اما اگر عکس این صادق باشه خوب طبعیعی هست که باید منع بشه 

تاپیک شما هزاران فاکتور باید در نظر بگیری تا نظر قطعی بدی همه اینها بر میگرده رفتار ما در خانه چطور باشه   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟