2777
2789
عنوان

خداییش این چه وضعیته😂

135 بازدید | 6 پست

خوشحال و شال خندان میایم نی نی سایت تا مگه خوشبختیای بقیرو بخونیم دلمون باز شه 

باید مثل افسرده ها بریم بیرون 

چون جز چس ناله چیزی دیگه نیست 

یکی شوهرشو نمیبینه 

یکی عاشق شده ولش کردن

یکی میخواد طلاق بگیره 

و... 

یکم خوشبین باشین به همه چی  به خودتون روحیه بدین و امیدتونو از دست ندین توکلتون به خدا باشه همه چی حل میشه یکم مهربون تر باشیم همین فقد 🤩😍

عزیزم مردم میان درد ودل کنن سیرک که نیومدی شادت کنن

هرکی یه دردی داره جایی جز اینجا ندارن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

شاید مشکل دارن شاید ناراحتن تو میتونی وارد تاپیکاشون نشی همونطور که من وارد تاپیکای خیانت نمیشم 

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردم میان درد ودل کنن سیرک که نیومدی شادت کنن هرکی یه دردی داره جایی جز اینجا ندارن

حق با تویه 

اما متاسفانه ایناییم که زیر تاپیک هاشون نظر دادن راهایه قشنگی نمیزارن تا اروم بشن 

ادم روحیشو از دست میده 

اینهمه تاپیک خوندم اگه تعدادی خیلی قشنگ اروم کرده بودن طرفو بقیشون هنوز پیاز داغم تف میدن🤦🏻‍♀️

من برا این گفتم خوجملم

الان یکی بیاد از خوشی هاش بگه سریع میگن پز میدی و دل مردم رو میشکونی ...والا 

نهه اخه ادمم که میخوان اروم کنن نمک میپاشن 

خیلی داغونه اینجوری 

کلا برا همه گفتم به شخصه که امید داشته باشن 

قرار نیست که همیشه اینجا باشیم ی روزی همه این بدبختیا تموم میشه