2777
2789

سلام دوشب پیش یه شماره ناشناس به گوشی شوهرم زنگ زد بعدش شوهرم برنداشت گفتم این کیه گفت ازکارگرامونن پول میخوان..بعدش صبح شوهرم بیدارشد رفت سرویس گوشیش پیام اومد نوشته بود سلام چه خبر کجایی شوهرمم نوشته بود خونمون نوشته بود زنگ نمیزنی من مشکوک شدم بهش گفتم خودشو به اون راه زد شومارشو سریع حفظ کردم خاموش بود امشب روشن کرده بود زنگ زدم دیدم بللله این مزاحم همیشکی زن شوهر داره نمیدونم چی میخواد از زندگیم ۵ ساله زنگ زدم به شوهرم گفتم گفتش پدرسگ غلط کردی زنگ زدی خوب کاری کردم به توربطی نداره من خونه بابام بودم گفتش دیگه حق نداری بیای خونه بیای مثل سگ میندازمت بیرون منم اومدم خونه پدرشوهرم همه چیو بهش گفتم خونه خودمونم همین جاست شوهرم هنوز نیومده

به نظرتون کار بدی کردم ۵ سال صبر کردم درست نشد تازه عکس لختی زنم توگوشیمه دارمش

وقتی اومد بهش چی بگم چیکارکنم؟

بچه داری ؟؟؟

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم الان چه حالی داری😔

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭