2777
2789
عنوان

هفته ۶ هستم ب خونریزی افتادم

257 بازدید | 28 پست

خانوما من هفته ۶ م

دیروز سونو دادم قلبش تشکیل شده بود اما گفت هماتوم ب اندازه ۵ونیم میلی متر داری ک ۵۰درصد ساک رو گرفته و نزدیک دهانه رحم هست 

امشب ب خونریزی افتادم ،دلدرد دارم و پادرد از سرشب 

کمر درد هم چند روزه ک دارم

دیروز دکتر بودم خونریزی نداشتم گفت شیاف مصرف کن

اینا نشونه سقطه؟

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا هماتوم داره دفع میشه

باز باید با دکتر مشورت کنی

میتونی الانم بری زایشگاه راهنمایی بگیری

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
گلم استراحت مطلق باش انشالله ک چیزی نشه 

من تواستراحت مطلقم اینجوری شدم 

نگران نباش عزیزم شیاف استفاده کن خونریزیت قطع میشه اون کوچولو هم اگه قرارباشه شمامامانش بشی حتما میشی استرس بدترین چیزه من هفته هفت هستم قلب نی نی م تشکیل نشده سپردم به خدا شماهم همینکار رو بکن انشالله هیچی نمیشه

نگران نباش عزیزم شیاف استفاده کن خونریزیت قطع میشه اون کوچولو هم اگه قرارباشه شمامامانش بشی حتما میش ...

ممنون

ممنون

عزیزم شیافتو استفاده کن اب سیب دم نوش به و یک قاشق نشاسته تو اب حل کن بخور خیلی عالین راستی ابم زیاد بخور

هروقت خونریزیت قطع شد و به لکه بینی سیاه و قهوهای تیره رسیدی دو سه روز بعد اب انار روزی نصف استکان بخور 

من اینکار ها رو کردم منم هماتومم ۶۰درصد کیسه و نزدیک دهانه رحم هست فردا دوباره میرم سونو برام دعا کن منم برا کوچولو شما دعا میکنم

من هفته ۷ متوجه هماتوم شدم الانم هفته یازده هستم ولی نمیدونم هماتومم رفع شده یا نه تا فردا که برم دکتر

فقط اینکه بغیر دسشویی رفتن از جات بلند نشو حمومم به هیچ وجه تا ده روز نرو و بعد ده روز در حد پنج دقیقه با اب ولرم دوش بگیر

عزیزم شیافتو استفاده کن اب سیب دم نوش به و یک قاشق نشاسته تو اب حل کن بخور خیلی عالین راستی ابم زیاد ...

من امروز اب انار خوردم ممکنه بهش ربط داشته باشه و تکرر ادرار دارم

عزیزم شیافتو استفاده کن اب سیب دم نوش به و یک قاشق نشاسته تو اب حل کن بخور خیلی عالین راستی ابم زیاد ...

آب سیب و دم نوش به و نشاسته رو قاطی کنم یا جدا بخورم