2777
2789
عنوان

دنیای بعد طلاق

196 بازدید | 5 پست

خیلی ها دوست دارن بدونن دنیا بعد طلاق چجوریه .

به عنوان کسی که تازه به خودم اومدم و قدر دان زندگی هستم میخوام بگم .

۱_ همش میخوای ادامه بدی ، چشم پوشی میکنی ، میبخشی و ادامه میدی .

۲_ بعد از یه مدت افسرده میشی میگی تا کی ادامه بدم خسته میشی داغون میشی اگه بچه داشته باشی بازم ادامه میدی

۳_حال روحیت بهم میریزه میری مشاوره ، خیلی ها هم نمیرن ، از درون مرده ای احساس میکنی زندگی کوتاهه تا کی اخه تا کی ادامه بدم 

۴_ وارد مرحله فکر به طلاق تعلل میکنی سست هستی ، میگی بیخیال ولش کن ادامه میدم

۵_ داغونی نمیتونی ادامه بدی ، میری برای مشاوره پیش از طلاق و اقدام به طلاق میکنی 

۶_ از آیندت میترسی ، سردرگمی ،‌ میترسی تنها بمونی از حرف مردم میترسی .

۷_ قدرت میگیری برای طلاق ، مرور میکنی گذشته ی سختت رو 

۸_ طلاق میگیری و تمام 

۹_ احساس ترس تنهایی و حرف مردم و آبرو از قضاوت مردم میترسی

۱۰_ پشیمونی از طلاق سختیایی که کشیدی یادت میره خوبی ها رو مرور میکنی و از طلاق پشیمونی اما دلیلت طلاقت رو یادت نیست سختیات رو نادیده میگیری افسرده میشی مدت زمان حدود ۶ ماه

۱۱_ تازه به خودت میای ، خوش حالی ، حس آزادی و رهایی داری، میفهمی مردم کوچک ترین اهمیتی واست ندارن .

۱۲_ خیلییییی قوی میشی ، دوست داری هدف داشته باشی ، دنبال کار میری قدرت میگیری مستقل میشی 

۱۳_ قدرت مند تر میشی و هر روز قدرتمند تر ممکنه پیشنهاد هایی بهت بشه و (بی اعتنا هستی بهشون نمیخوای سختی ها رو تجربه کنی خیلی ها هم ازدواج میکنن در این بین) 

۱۴_ قدر دون شرایط الانت میشی پر تلاش و هدفمند 

۱۵_تو ذهنت میگی زندگی خیلی زیباست خیلی 

جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم

امیدوارم براتون همینجور باشه ک میگی ولی میدونی به خیلی چیزا بستگی داره..

من شما رو تو چن تا تاپیک دیدم ک اسی رو به طلاق تشویق کردین

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من مخالف طلاقم راهی جز طلاق نداشتم . 

اما الان خیلی خوش حالم از طلاق .

تنها ناراحتیم اسم اون یارو هست که تو شناسناممه کاش نمیبود فقط همین .

جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم
بچه یعنی مسئولیت و از خود گذشتگی باید داشته باشی تو همه مورد زندگی 

من نگرانم خیلی از اینده بچه هام میترسم نکنه من نباشم به کج راهه برن، اصلا خودم نکنه منو فراموش کنن نکنه تنها سرمایه ام بچه هام دیگه منو نخوان کلا خیلی ترس دارم

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔