من یبار شمردم شد چهل پنحاه کلمه کلا! 😂😴💔😴🐨 مثلا در حد هفت هشت تا جمله کوتاه و ضروری بیشتر در مورد غذا و بچه و کارهای خونه زندگی
نه اینکه من کم حرف باشم نه من پرحرف بودم انقدر سرکوب شدم اینجوری شد
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
زیاد، شوهرم خیلی پرحرفه اما من نه، براهمون وقتیاون زیاد حرف میزنه منم مجبورم جوابشو بدم و این پروسه طولانی تا زمانی ک انرژیش تموم بشه و بخوابه ادامه داره
من خیلی پرحرفم طفلک همسرم من تا کل وقایع روزمو براش تعریف نکنم آروم نمیگیرم ک
واکنشش چیه؟
مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.