2777
2789
عنوان

عفونت چشم

15659 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی هست که دچار عفونت چشم شده باشه چشمام دوهفته ست عفونت کرده ورمش خوابیده ولی خیلی خیلی چشمام به نور حساس شده حتی با عینک آفتابی نمیتونم چشمم راحت باز کنم تو خونه فقط تو اتاقی که خیلی تاریک باشه میتونم باز کنم آیا این مشکل خوب میشه ممنون میشم تجربیات تون بهم بگید . البته بگم که دکتر هم رفتم و قطره استفاده میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  عزیزم. من یک ماه پیش به عفونت چشم دچار شدم، قرص سفکسیم+ پماد داخل چشمی آزیترومایسین(فکر کنم اسمش این بو)+ قطره فلوکورت + آب شستشوی چشم 

ورم و التهابش خوابید و خوب شد بعد چند روز.

درباره حساسیت به نور تجربه ای ندارم

چیزی نیست نگران نباش منه بدبخت دم عید گرفتم هیچ چشم پزشکی نبود خیلی عذابم داد داروخانه‌ فقط یکم قطره داد هیچ اورژانسی قبول نمی‌کرد فکر شو بکن بیدار میشدم چشامو میبستم با روسری تا یکم خوب میشدتا پنجم عید رفتم بیمارستان بهم دارو داد انقد دیر رفتم که یکی از چشمام روی قرنیه لک انداخته بود چشم دیگمم دیر تر مبتلا شد