2777
2789

سلام به همگی

لطفا اگه خوابگاهی بودین و تجربه دارین کمکم کنین😔

من دانشجوی ارشدم، و شهر دیگه قبول شدم، اوایل با خوابگاه خیلی اذیت بودم و سر پیدا کردن اتاق مناسب واقعا دردسر داشتم.

اول توی یه اتاق شلوغ ۸ نفره بودم، همه ارشد بودیم، ولی بعضیاشون رفتن کلا یه خوابگاه دیگه، فقط دو نفرشون موندن که البته تکلیف اونا هم معلوم نبود، به منم گفتن اتاق اینطور خلوت نمیمونه سرپرستی بهم گفت بهتره که بری اتاق سه نفره، ما میخوایم ترم یکیا رو بیاریم اذیت میشی...

منم رفتم، اتاق سه نفره با دخترای خیلی خوب، ولی تخت بالا

حقیقت با تخت بالا اذیت بودم یه ماهی که توی اون اتاق بودم دو بار خیلی بد موقع پایین اومدن افتادم، و حتی یکم هم آسیب دیدم.

تصمیم گرفتم برگردم ولی کاری پیش اومد که اومدم شهر خودم...

حالا دقیقا همین امروز سرپرستی زنگ میزنه میگه میخوایم دانشجو بیاریم، جالبه که تا قبل این هر کی میومد اون دو تا ارشد میرفتن اعتراض میکردن و نمیذاشتن اتاق شلوغ بشه...

خلاصه زنگ زده میگه تکلیفتو معلوم کن...

حالا نمیدونم چه کنم نزدیک امتحانات ، حالم از این خوابگاه بهم میخوره😔

هم از هم اتاقی بد میترسم(چون یکم هم هراس اجتماعی و اضطراب دارم) هم تخت بالا واقعا اذیت میکنه، شما به نظرتون کجا بهتره؟ نزدیکه امتحانات هست برام مهمه جای نسبتا راحتی باشم😔😢

درسامون هم خیلیییی سخته🥺😭

وای من خوابگاه بودم .البته خوابگاه خصوصی ‌.وااااای بهترین دوران زندگیم بود .با همه بچه ها هنوز در ارتباطی همیشه دلتنگی اون روزا میشیم .همیشه گریمون میگیره خیلی خوب بود خیلی خیلی زیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کسی از هم اتاقیات تختشو باهات عوض نمیکنه بری پایین تو؟ یا اگه نمیشه مثلا شبا روی زمین یا نمازخونه بخواب ، اگه هم اتاقیات خوبن بهشون بگی باهات کنار میان و اینکه اتاقتو عوض نکن چون هم اتاقی خوب سخت پیدا میشه

یه روز خوب‌میاد .. 🌱🕊️

من خوابگاهی بودم. ولی این مشکلاتو نداشتم.

اتاق ها ۴نفره بود، تختم ۲ طبقه نبود. همه هم باهم خوب بودیم و یه دست بود کلا خوابگاهمون.

خوابگاه خوش ترین دوران زندگیم بود

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
کدوم شهری،.وای برای من آنقدر لذت بخش بود که حد نداشت .

بخدا خیلی خیلی پشیمونم اومدم ارشد، تو همین مدت دوستم که قبول نشد دو تا مسافرت خارج رفت همش عکساشو میزاره، خوشبحالش ایشالا همیشه خوش باشه، کاش منم میرفتم سرکار نمیومدم تو اون خوابگاه لعنتی...

هیچی تو درس خوندن نیست 

کار خیلی مهمتره خیلییی😔😔 

اره خوابگاه ها خیلی بدن ولی خوابگاه ما فرق داشت .مثل خونه بود .سوئیت کامل .همه بچه ها هک بچه تهران کرج بودن هممون دوست بودیم انقدر حال میداد کلاسمون که تمام می‌شد تا شب میرفتیم بیرون می‌گشتیم کافه و خرید و رستوران و کنسرت و شیطونی .شب هم که میومدیم تازه میشستیم چای می‌خوردیم تا صبح بازی میکردیم حرف میزدیم و فیلم ترسناک می‌دیدیم قلیون می‌کشیدیم و .....فقط شبای امتحان درس میخوندیم

ببین کسی از هم اتاقیات تختشو باهات عوض نمیکنه بری پایین تو؟ یا اگه نمیشه مثلا شبا روی زمین یا نمازخو ...

آره بخدا هم اتاقی خیلی مهمه 

نه جا نداره که رو زمین بخوابم