2777
2789
عنوان

خیاط های عزیز میشه بیایید

1191 بازدید | 47 پست

سلام من اموزشگاه خیاطی ثبت نام کردم و گفتن باید چرخ خیاطی بخرم،مدلی هایی که مربی گفته خیلی گرونن چه نو چه دست دوم

بنظرتون چه مدلی بگیرم که برام به صرفه باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاچیران خریدم راضیم دو سال پیش دیوار بگردی زیاد گیرت میاد ژانومه هم عالیه ولی کاچیران کارتو را می ...

ژانومه خیلی گرونه 

کاچیران مناسبه؟ شما اون موقع چند خریدید

تنوع دوخت چرخ ها برات زیاد مهم نباشه چون هبچوقت استفاده نمیشن ی چرخ ساده در حد جادکمه زدن با موتور ...

من میخام بعدا کسب و کار راه بندازم ،بازم بنظرتون چرخ خیاطی معمولی کافیه؟

واقعا گیج شدم چیکار کنم

من خودم بیشتر از بیست ساله کاچیران دارم خیلی هم ازش کار کشیدم چشمشش نزنم عالی بوده ولی ضعیفه نسبت به چرخهای صنعتی خواهرمم ژانومه۲۰۰۰ داره اون دو کاره است سر دوزم میکنه اونم خوبه

من خودم بیشتر از بیست ساله کاچیران دارم خیلی هم ازش کار کشیدم چشمشش نزنم عالی بوده ولی ضعیفه نسبت به ...

من قیمت خیلی برام مهمه 

ولی از اون طرفم یه جنس خوب میخام

پیشنهادتون چیه؟

پس از نظر قیمتی مناسب تره؟ ممنونم

اره والله من ک راضیم ولی الان گرون ترشده بدنه من فلز بدنه فلز بگیر برا دوخت ضخیم دوزی اذیتت نکنه من در حد یه دامن یه بلوز ساده پارگی های جزئی استفاده میکنم ولی یاد بگیری خیلی خوبه زیادم فشار نیار ب گردنت یا کمرت داغون میشی 

اره والله من ک راضیم ولی الان گرون ترشده بدنه من فلز بدنه فلز بگیر برا دوخت ضخیم دوزی اذیتت نکنه من ...

الان سرچ کردم کاچیران مدلایه مختلفی داشت از شما کدوم مدلشه؟

چشم ممنونم عزیزم💛