2777
2789

سلام ، بچه ها ، من سابقه سه تا سقط داشتم ، شوهرم مرکز رویان آزمایش اسپرم داد حرکتش پایین ، شکل نرمال فقط یک درصد بود ، کلا ضعیف بودن ، ب نظرتون الان ک امروز سونو داد واریکوسل داره عمل بشه بهتره یا با دارو درمان میشه . کیا همسراشون مثل همیشه من بوده . ممنون میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل بشه خیلی بهتره مورد داشتیم عمل کرده بعدش خانمش باردار شده الان بچه سالم دارن 

منم شوهرم ازمایش اسپرم داده واسه ای یوای هنوز به دکتر نشون ندادم انشالله خوب باشه 

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
اخه این دوتا ربطی به هم نداره.. شما باردار میشی ولی قلب تشکیل نمیشه.. تعجب میکنم

دکتر گف بخاطر واریکوسل همسرمه .

همسرم آزمایش داد تحرکش پایین بود ، شکل نرمال فقط یک درصد داشت ، دی اف آی بالا . قاره برم نوبت بگیرم براش عمل کنه