مم پسرم ۱ سال و ۹ ماهشه خیلی استرس دارم واسه از پوشک گرفتنش ، شما ۲ سالگی دقیق گرفتین ؟؟؟ همکاری کرد؟؟؟
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
اولش همینه بعدش زمان دستشویی بیشتر میشه. زمانی که میگه براش جایزه کوچک در نظر بگیر
خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
پسر منم اول که گرفتم، همش توی توالت بود. الان خوب شده
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم اگه تازه از جیش گرفتیم طبیعیه .من دخترم و دو ماه و از پوشک گرفتن اولاش هر ده دقیقه دسشویی بودم اونم یه ربع .براش کلیپ جانی رو دانلود کردم و کارتون های میذاشتم که جیشش و میگه بچه و تشویقش میکردم و بهش شکلات و بستنی میدادم تا اینکه کم کم عادت کرد دسشوییش و بگه .الان خیلی راحت شدم بخدا .خودش میگه مامان دو.