2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله قطعا قبول میکنن  وقتی شوهرت هیچی نداره و مالی نیست که شما توقیف کنید ...ایشون دادخواست اعس ...

سلام من با خانومم مشکل دارم ممکنه بریم برا طلاق خیلی بد دهنه درکم نمیکنه فحش میده..فقط خواسته های خودش مهمه و....من نیروی شرکت شخصی ام ی پراید دارم سوالم اینه در چ صورتی میتونه ماشینمو ب حکم قاضی بگیره ازم؟اگه نتونم مهریه رو اقساطی بدم قاضی حکم توقیف اموال میده؟

نه جانم این طرز فکر اشتباهه  الان متاسفانه خیانت خانم ها انقدر زیاد شده که طلاق هایی که باعث و ...

سلام عزیزم تاپیک قدیمیه ولی اگه امکانش هست جوابم رو بدین یکی از اعضای خونوادم ۶ ساله ازدواج کرده شوهرش ۱۰ بار کمپ رفته هربار رفته اومده بازم شروع کرده الان بازم مصرف میکنه با پرونده هایی که قبلا تو کمپ داشته میتونه تو دادگاه ثابت کنه و جدا شه یاباید جور دیگه ثابت کنه ؟ و اینکه فقط میخواد جدا شه و مهریه هم نمیخواد