2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاق بر چه اساسی ؟  حضانت دائم‌معنا نداره .دختر بعد ۹ و پسر ۱۵ ..از حضانت کلا خارج میشن ..

دختر ک بعد نه از حضانت خارج میشه یعنی حتی مادر ازدواج کنه و دختر بخاد پیش مادرش باشه ک پدر نمیتونه سلب کنه درسته

طلاق بر چه اساسی ؟  حضانت دائم‌معنا نداره .دختر بعد ۹ و پسر ۱۵ ..از حضانت کلا خارج میشن ..

خیانت و اعتیاد البته میگه الان ترک کرده ولی تو کلینیک ترک اعتیاد پرونده داره دختر که تا 7 سالگی با مادر هست حضانتش برای بعد 7 سال میگم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
دختر ک بعد نه از حضانت خارج میشه یعنی حتی مادر ازدواج کنه و دختر بخاد پیش مادرش باشه ک پدر نمیتونه س ...

ربطی به ازدواج مادر نداده ...در این سن بچه خودش انتخاب میکنه کجا باشه

دفتر خدمات قضایی دادخواست بده

ممنون اسمش همینه ؟؟ برا مهریه کجا بره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیزم من دادخواست طلاق دادم و شوهرم کمپ بود الان رفته زندان واسه کتکی که زده وپامو شکسته فعلا بلا تک ...

شورای حل اختلاف واسه صلح وسازشه 

اصلا مهم نیست 

مهم دادگاه است 

برو شورا بگو صلح و سازشی ندارم ارجاع بدید دادگاه ...

دوست عزیزم مهریه اصلا به شورای حل اختلاف ارجاع داده نمیشه و میره دادگاه ثناتونو چک کنید شعبه مشخص هس ...

مرسی عزیزم 🙏

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
خیانت و اعتیاد البته میگه الان ترک کرده ولی تو کلینیک ترک اعتیاد پرونده داره دختر که تا 7 سالگی با م ...

بعد ۷ ...فقط دوسال تو حضانت پدره 

واسه همینم من به دختردارا پیشنهاد میکنم سر حضانت چونه نزنن ...حق و حقوقشون رو بگیرن 

خیانت متاسفانه بدون رای کیفری دلیل طلاق نیست 

اعتیادمیتونی مانور بدی 

من نوبت نفغه شورای حل اختلاف داشتم نرفتم شماجلسه اول چی بهتون گفتن

اصلااا راجب نفقه باهام صحبت نکردن فقط خواستن که آشتی بدن میگفتن مشکلتون چیه بچه دارین جدا نشین جوونید از این حرفا😑

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
ممنون اسمش همینه ؟؟ برا مهریه کجا بره

بله همینه 

مهریه اول با عقد نامه بره همونجا که عقد کرده درخواست اجراییه بده و بره اداره ثبت توقیف کنه ...بعد دادخواست بده همون دفتر خدمات قضایی