جاني مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3499 عنوان كى پوليپ كيسه صفرا داره لطفا بياد 690 بازدید | 6 پست من همسرم پوليپ داره چند تا هم داره شايد نزديك ده تا ده ماه پيش داشته الان كه دوباره سونو دادم داره يكم رشد داشتن بعضى دكترا ميگن بايد عمل كنه ولى بعضى ديگه ميگن چون علائمى نداره كارى باش نداشته باش ولش كن خلاصه گيج شديم به خدا كسى هست كه پوليپ داشته باشه ميخوام ببينم چه كار كرده؟! 1401/09/07 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**_شجره_ى_طوبى_** عضویت: 1394/06/02 تعداد پست: 7348 عزیزم اگر رشد کرده بهتره خارج کنیدچون نوع پولیپ رو نمیدونیدولی اگر ثابت بود مشکلی نبودمنم پولیپ صفرا دارم ولی رشد نکرده چکاپ سالانه دارمدکتر من گفت حتی اگر سرسوزنی رشد کرد باید خارج بشه کیسه صفراجداره صفرا چی سایزش نرمال بود؟ ❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
جاني مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3499 عزیزم اگر رشد کرده بهتره خارج کنید چون نوع پولیپ رو نمیدونید ولی اگر ثابت بود مشکلی نبود منم پولی ... اره سايزش نرماله والا خيلى ها ميگن زير يك سانت درنياريد ولش كنيد
جاني مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3499 عزیزم اگر رشد کرده بهتره خارج کنید چون نوع پولیپ رو نمیدونید ولی اگر ثابت بود مشکلی نبود منم پولی ... چرا براساس شكل نوع سونو را زده كلستريولوز نوعش براسا شكل تو سونو مشخص ميشه
**_شجره_ى_طوبى_** عضویت: 1394/06/02 تعداد پست: 7348 چرا براساس شكل نوع سونو را زده كلستريولوز نوعش براسا شكل تو سونو مشخص ميشه پس عزیزم از نوع کلسترولی هست و بی خطرهاگر التهاب دیواره نداره و اذیتی هم نداره براش کاریش نداشته باشید ولی مرتب چکاپ کنیدسعی کنید غذاهای چرب مصرف نکنه عرق کاسنی ناشتا خیلی خوبهاب یخ زو هم کلن مصرف نکنه مخصوصا بین یا بعد غذا ❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
مامان_سمی13 عضویت: 1388/03/16 تعداد پست: 3604 عزیزم اگر رشد کرده بهتره خارج کنید چون نوع پولیپ رو نمیدونید ولی اگر ثابت بود مشکلی نبود منم پولی ... عزمزمه چند ساله داری؟؟ و سایزش چنده؟ یه دونه س؟منم ۳ ساله دارم تو حاملگی یکم رشد کرد ولی بعدش حدود ۲ سال هست که سایزش ثابتهواسه شما چطور ایجاد شد؟؟ قرص یا داروی خاصی دکترت داده؟