2777
2789
عنوان

دوهفته اس قهریم

799 بازدید | 50 پست

بیشتر از دو هفته اس با همسرم قهرم البته به حد ضرورت حرف میزنم،به خاطر اتفاقی که چندین بار افتاد و بخشیدم اینبار نبخشیدم که تغییر کنه

اما هیچ تغییری نمیکنه،همیشه نهایت کارش اینه که عادی رفتار کنه انگار نه انگار اتفاقی افتاده،الانم همینه

من امیدوارم بودم کاری کنه اما نکرد

به نظرتون چیکار کنم

تو شهر غریب تک و تنهام،حتی همسرمم همدمم نیس

منم ی هفته س قهریم حرف نمیزنیم الان من خوابیدم دیدم پاشده داره ظرفارو میشوره

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی توبه گرگ مرگه من دقیقا میدونم چی میگی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
منم ی هفته س قهریم حرف نمیزنیم الان من خوابیدم دیدم پاشده داره ظرفارو میشوره

میخاد آشتی کنه 

روش نیست 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
افرین بذار بشوره ولی بنظرم روش کارت عوض کن ب جای قهر یه جوری دگه حالشو بگیر

ن اخه مال ما درست شدنی نیست خیلی تلاش کردم امروز دید پریودم درد دارم هی چایی نبات درست میکرد میذاصت بالا سرم هی قلیون درست میکرد میگفت بکش الانم پاشده ظرفارو میشه منم محلش نمیدم خسته شدم از کاراش

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
میخاد آشتی کنه  روش نیست

ن بابا پرو تر از این حرفاس سینگ ظرفشویی بررررق انداخته کیف کردم🤣