2777
2789
عنوان

خاطرات اولین رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 27 پست

من ده سال پیش گواهینامه گرفتم اونموقع خوب بلد نبودم اولین بار ماشین بابامو برداشتم جایی شام دعوت بودم میخواستم حرکت کنم کوبیدم به ماشین جلویی مال همسایمون اما از ترس اینکه بابام بیاد نذاره برم فوری گازشو گرفتم و در رفتم   حالا مامانم و بابام از پشت پننجره نگاه میکردن که تا بیان پایین من در رفته بودم بعدا رفتن خسارت طرفو دادن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان  چطوری هستی یعنی چقدر طول کشید تا دستت روان بشه

بعدش کلا چند جلسه رفتم خصوصی، بهتر شدم، الان 10 سال میگذره، 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

من امروز جلسه دهمم بود

همش دنده دو با سرعت ۳۰ تا میریم  یذره بیشتر میشه میگه اروم برو.

همش احساس میکنم معلمه داره ماشین رو میبره( میبینم که وقتی من کلاج میگیرم اونم محض احتیاط کلاج و میگیره(

چون با ماشین خودمون نشستم همش خاموش کردم بابام گفت هیچی بلد نیستی معلومه معلمه رانندگی میکنه تو فقط فرمون رو داری خودمم این حس و دارم. از اون موقع هم اعتماد بنفسم کم شده

به معلمه هم سر بسته گفتم 

مامان بابامم میگن اشتباه کردی معلم خانوم برداشتی .ترسو هستن  

اولین بار که شب نشستم 

توی خیابونی داشتم میرفتم با اینکه اصلی بود ولی خیلی باریک بود ، دولاینم ماشین میرفت و میومد 

رفتنی از چپ و راست فقط آینه میزدم 😂😂😂

تق تق تق تق 😂😂😂

آینه های کل خیابونو تا کردم😂😂😂

پدر همه رو دراورده بودم چه ماشینایی که پارک بودن چه اونایی که از سمت چپم میرفتن 😂😂😂

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
شما دنده دو رو تا چه محدوده سرعتی میرید؟ مربی من میگه سقفش ۲۵ تاست. راننده های اطراف من میگن ۴۰ تا ...

بستگی به شتاب ماشین داره 

مثلا شتاب پژو از پراید و اینا بیشتره 

سعی کن به صدای موتور عادت کنی 

ابن که هر بار بخوای به سرعت سنج نگاه کنی قشنگ نیست

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻