2777
2789
عنوان

لاغری با رژیم یا باشگاه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 27 پست
با رژیم سنگین نمی شه باشگاه رفت  می گن بدن افت می کنه این دکتره که من رفتم از اونا بود که ماه ...

رژیم سنگین نگیر چون وقتی زود لاغر بشی 

زود برمیگرده ( تجربه داشتم) سعی کن کالری شماری کنی که کم کم لاغر بشی 

خودمم مشکل اضافه وزن دارم میخوام رژیم بگیرم ولی خیلی بی ارادم 

😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشی که برای کم کردن وزن انتخاب می کنید به نوع چاقی و مقدارش نسبت به قدتون بستگی داره. مثلا اگر که ...

من به خاطر نشستن شکم و پهلو گرفتم که همون هم باعث اضافه وزن چند کیلویی شده.وگرنه کلا پر خور نیستم.

نمی دونم به خاطر عدم تحرکه یا کم خوردن.

دکتر تغذیه هم علت بهم نگفت.فقط آنالیز کرد و گفت باید رژیم بگیری.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

رژیم سنگین نگیر چون وقتی زود لاغر بشی  زود برمیگرده ( تجربه داشتم) سعی کن کالری شماری کنی که ک ...

من مانکن نصب کردم دو روزه.ولی من کلا پرخور نیستم.

حس می کنم اضافه وزنم به خاطر عدم تحرکم هست و یه کم باید خودم و تکون بدم 😶

خدایی هم چیزی نمی خورم به خدا.سر کار که اصلا نهار هم فرصت نمی شه.نمی دونم چرا اینجوری شد 😞

من مانکن نصب کردم دو روزه.ولی من کلا پرخور نیستم. حس می کنم اضافه وزنم به خاطر عدم تحرکم هست و یه ک ...

منم دقیقا 

زیاد نمیخورم ولی اصلا تحرک ندارم 

پس بری باشگاه خیلی بهتره برای روحیت هم خوبه

یعنی باشگاه بهتره؟ الان رمز موفقیت خودتون چی بوده؟ 

هر دو عالین ولی به تنهایی فایده ندارن

هم باشگاه برید هم رژیم رو رعایت کنید

من بعد از زایمان اولم به خاطر بچه کوچیکم باشگاه نرفتم ، وقتایی که تو خونه بعدازظهرا میخوابید، اون تایم پیاده روی میکردم تقریبا روزی دو ساعت،

بعد کم کردن بیست کیلو، حلقه رو هم اضافه کردم و اون آخرا برای عضله سازی یکم ورزش های قدرتی میکردم، در کنار همه ی اینا کالری شماری داشتم و همه چیزم میخوردم، اب هم حداقل روزی ۱۶ لیوان میخوردم، الان هم به خاطر زایمان دومم دوباره در حال کم کردن هستم 

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️
هر دو عالین ولی به تنهایی فایده ندارن هم باشگاه برید هم رژیم رو رعایت کنید من بعد از زایمان اولم ب ...

خیلی ممنونم از توضیح و تجربه تون.

خدایی هم زایمان بدن و می ترکونه.

خیلی ممنونم از توضیح و تجربه تون. خدایی هم زایمان بدن و می ترکونه.

ممنونم🌹🌹🌹خیلی زیااااد، مخصوصا که من فقط ویارم گرسنگی بیش از حد بود، هر لحظه گرسنه بودم

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️
من مانکن نصب کردم دو روزه.ولی من کلا پرخور نیستم.حس می کنم اضافه وزنم به خاطر عدم تحرکم هست و یه کم ...

از وقتی پشت میز نشین شدی وزن اضافه کردی عزیزم؟ چون خود منم ورزش رژیم داشتم ی مدت واس کارم پشت میز نشین شدم کلا تاثیر گذاشت رو همه چیم پریودمم حتی یکی دوماه قط شد هورمونام بهم ریخت چاق شدم همش ب خاطر کم تحرکی بود ب دکترم گفتم چون تحقیق زیاد میکنم من نوشته بود باید طول روز تحرک داشته باشی جدا از ی ساعت ورزش  من قبل کارم تو خونه عین فرفره بودم غذا ظرف شستن تحرکم زیاد بود 

از وقتی پشت میز نشین شدی وزن اضافه کردی عزیزم؟ چون خود منم ورزش رژیم داشتم ی مدت واس کارم پشت میز نش ...

نه من بعد از ازدواجم اینجوری شدم.البته که متاهل کارمند بودم دیگه 🤦🏻‍♀️ زیاد هم کار خونه نمی کردم البته..کلا تحرک صفر..

امسال دیگه زیر نظر دکتر تغذیه کم کردم بالاخره.از قبل ازدواجم لاغرتر شدم تازه 🥹

نه من بعد از ازدواجم اینجوری شدم.البته که متاهل کارمند بودم دیگه 🤦🏻‍♀️ زیاد هم کار خونه نمی کردم ا ...

اره منم کارم تو خونه بود خیلی تحرک داشتم جدا از ورزش ولی بعد پشت میز نشستن تحرکم صفر شد چاق شدم البته الان تحرکم زیاد شده دوباره کارای خونه ورزش ولی استپم همچنان زژیمم خیلی خوبه 

اره منم کارم تو خونه بود خیلی تحرک داشتم جدا از ورزش ولی بعد پشت میز نشستن تحرکم صفر شد چاق شدم البت ...

الان که ماه رمضونه راحت می تونی با فستینگ کم کنی.