2777
2789
عنوان

نی نی یار کمک

92 بازدید | 12 پست

سلام به نی نی یار 

من الان رمزمو عوض کردم 

گوشی بطور پیشفرض strong password خودشو زد 

و من اون رو کپی نکردم 

الان هرکار میکنم نمیتونم دوباره پسوردمو تغییر بدم 

چند بارم زدم فراموشی کلمه عبور ایمیل رو وارد کردم ولی خطا میده

تورو خدا بگو چکار کنم نمیخوام کاربریم بپره؟

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج ‍  @نی_نی_یار_41 ‍  @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_شب &nb ...

سلام فراموشی رمز فعلا خرابه و نمیشه کاری کرد تو مرورگرتون قسمت پسورد سیو هست اونجا 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام فراموشی رمز فعلا خرابه و نمیشه کاری کرد تو مرورگرتون قسمت پسورد سیو هست اونجا 

سیو نیست 

بخاطر همین پیام دادم

کی درست میشه ؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

سیو نیست 

بخاطر همین پیام دادم

کی درست میشه ؟

@نی_نی_یار_پنج  

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢