من هربار هر غذایی درست کنم پدرم کلی تشکر میکنه میگه دخترم چجوری درست میکنی که انقدر خوب میشه بعد پدر من یه اخلاقی داره جایی بره میگه سنگ هم دادن باید تشکر کنی چون صاحب خونه زحمت کشیده ولی پدرشوهرم هزار بار پیش خودم شده از مهمونی برمیگرده کلی ایراد روی دستپخت و پذیرایی طرف میزاره به خاطر همین خیلی استرس میگیرم وقتی میاد خونمون یه بار هم پیش اومده تازه عروس بودم برای اولین بار قرمه سبزی درست کردم ایشون هم اومده بودن خونمون با همسرم کار داشت دیگه سفره باز بود اومد نشست پای سفره اون روز خورشتی اصلا خوب نشده بود اخه اولین بار بود درست میکردم سبزیش زیاد ریخته بودم کم نمک هم بود اونو هرجا میشینه تعریف میکنه با کلی خنده و شوخی !!!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره بچه امو میبینن ولی خودمو اصلا حتی برام غذا اینا هم درست میکنه میده مادر شوهرم اما اصلا نه دعوتم میکنه نه میاد هر وقت شوهرم بره اونجا بهش میگن برو پسرتو بیار ببینیمش ولی حتی مهمونی هم میده فقط شوهرمو دعوت میکنه منو دعوت نمیکنه بهش میگه بدون زنت بیا