2777
2789

من هربار هر غذایی درست کنم پدرم کلی تشکر میکنه میگه دخترم چجوری درست میکنی که انقدر خوب میشه بعد پدر من یه اخلاقی داره جایی بره میگه سنگ هم دادن باید تشکر کنی چون صاحب خونه زحمت کشیده ولی پدرشوهرم هزار بار پیش خودم شده از مهمونی برمیگرده کلی ایراد روی دستپخت و پذیرایی طرف میزاره به خاطر همین خیلی استرس میگیرم وقتی میاد خونمون یه بار هم پیش اومده تازه عروس بودم برای اولین بار قرمه سبزی درست کردم ایشون هم اومده بودن خونمون با همسرم کار داشت دیگه سفره باز بود اومد نشست پای سفره اون روز خورشتی اصلا خوب نشده بود اخه اولین بار بود درست میکردم سبزیش زیاد ریخته بودم کم نمک هم بود اونو هرجا میشینه تعریف میکنه با کلی خنده و شوخی !!!

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برعکس پدرم بخان بیان خونمون سه روز استرس دارم وگرنه خانواده شوهرم اصلا برام مهم نیستن 

باز من میگم خانوادم بد بشه چیزی نمیگن میگن دختر خودمونه😁😂

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
من هربار هر غذایی درست کنم پدرم کلی تشکر میکنه میگه دخترم چجوری درست میکنی که انقدر خوب میشه بعد پدر ...

بله درسته چه پدر فهمیده ای🌷

خداحفظشون کنه

جدی خداروشکر عزیزم این بنده خداهام هی میان یه سر از تو آشپزخونه میزنن و هی میگن کاری داری بیام کمک! ...

واقعا بهترین کار همینه افراد غیر از اینام بیان من همه کارام ردیفه و دعا میکنم فقط،زیر دستوپام نباشن

موفق،باشی عزیزم😚

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

واقعا بهترین کار همینه افراد غیر از اینام بیان من همه کارام ردیفه و دعا میکنم فقط،زیر دستوپام نباشن ...

فدات بشم مرسی عزیزم

وای چه بد  ولی اشکالی نداره عزیزم شوهرت مهمه فقط❤

آره بچه امو میبینن ولی خودمو اصلا حتی برام غذا اینا هم درست میکنه میده مادر شوهرم اما اصلا نه دعوتم میکنه نه میاد هر وقت شوهرم بره اونجا بهش میگن برو پسرتو بیار ببینیمش ولی حتی مهمونی هم میده فقط شوهرمو دعوت میکنه منو دعوت نمیکنه بهش میگه بدون زنت بیا 

آره بچه امو میبینن ولی خودمو اصلا حتی برام غذا اینا هم درست میکنه میده مادر شوهرم اما اصلا نه دعوتم ...

همسرشما اگه یکبار بگه نه من بدون خانمم جایی نمیرم

دیگه نمیگن بدون خانمت بیا

بالاخره شماهم شدی جز از اون خانواده دیگه