2777
2789
عنوان

نوسان خلقی در دوران پریودی

142 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من حدود 10 روز به پریود شدنم احساس ضعف میکنم و همینطور خیلی بداخلاق میشم ، اگه تجربه ای برای کنترل بیشتر تو این دوران دارین در اختیارم بذارین 

من خلقم نوسان پیدا نمیکنه رسما وحشی میشم😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه کنترل کرد عزیزم بجز تغییرات هورمونی واقعا درد پریودی هم اعصاب و بهم میریزه 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
نمیشه کنترل کرد عزیزم بجز تغییرات هورمونی واقعا درد پریودی هم اعصاب و بهم میریزه 

از اینکه ناخواسته ممکنه حرفی بزنم که بقیه را ناراحت کنم ، از این ناراحتم   

از اینکه ناخواسته ممکنه حرفی بزنم که بقیه را ناراحت کنم ، از این ناراحتم    

اره دیگه منم همیشه باید از شوهرم عذرخواهی کنم سر کوچکترین چیز بهم میریزم البته اون منو درک میکنه وقتای عصبانیم خیلی زیاد میدونه نزدیک پریودمه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
اره دیگه منم همیشه باید از شوهرم عذرخواهی کنم سر کوچکترین چیز بهم میریزم البته اون منو درک میکنه وقت ...

چقدر خوب ، واقعا خیلی مهمه اطرافیان آدمو درک کنن و بدونن واقعا از روی عمد نیست این عصبیت 

منم همینم اصلا حالم دست خودم نیس با نامزدم همش جنگ دارم گریه میکنم به دکتر گفتم برام قرص پریموژل نوش ...

منم همینجورم   ، چه دکتری برات قرص نوشت ؟ موثر هم بوده ؟

سلام

سعی کنین از قبل از شروع این دوره و حین دوره قندهای مصنوعی کمتر مصرف کنین

تو غذاهاتون هم از زعفرون استفاده کنین

زعفرون بسیار مؤثره

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️