سلام بچه ها من حدود 10 روز به پریود شدنم احساس ضعف میکنم و همینطور خیلی بداخلاق میشم ، اگه تجربه ای برای کنترل بیشتر تو این دوران دارین در اختیارم بذارین
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
نمیشه کنترل کرد عزیزم بجز تغییرات هورمونی واقعا درد پریودی هم اعصاب و بهم میریزه
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
از اینکه ناخواسته ممکنه حرفی بزنم که بقیه را ناراحت کنم ، از این ناراحتم
اره دیگه منم همیشه باید از شوهرم عذرخواهی کنم سر کوچکترین چیز بهم میریزم البته اون منو درک میکنه وقتای عصبانیم خیلی زیاد میدونه نزدیک پریودمه
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم