2777
2789
عنوان

ورزش کودک_کیگ بوکسینگ

332 بازدید | 10 پست

دخترم ۵ سالشه قبلا ژیمناستیک میرفت آنچنان علاقه نداشت کلاس رزمی بیشتر دوست داره.

نزدیک خونمون کلاس کیگ بوکسینگ و مربی خیلی از این رشته تعریف میکنه خوبه بنظرتون برم ببینم یا خشن و سنگینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک بوکیسنگ خیلی ورزش خشنی هست اگه رزمی دوست داره بنویس تکواندو خیلی ورزش خوبیه

والا من برای کاراته رفتم نداشت.

و از این رشته تعریف کرد و گفت حرفه ای و برای مسابقات آموزش میدن ولی خودمم دو دلم بنظرم سنگینه.

بین کاراته،تکواندو و ژیمناستیک کدوم بهتره؟

گرچه به ژیمناستیک علاقه نشون نداد دخترم

مربی خیلی تعریف میکرد.  شما آموزش دیدین؟

برادرم چند سال کار کرد 

بهتره بفرستین یه ورزش دیگه که آینده دار باشه و سبک‌تر باشه 

کاراته بهتره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

والا من برای کاراته رفتم نداشت. و از این رشته تعریف کرد و گفت حرفه ای و برای مسابقات آموزش میدن ولی ...

ژیمناستیک قدش کوتاه میمونه 

کاراته هم باز ورزش خشنیه 

من خودم تکواندو کار میکنم خیلی خیلی آدم جذبش میشه 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
برادرم چند سال کار کرد  بهتره بفرستین یه ورزش دیگه که آینده دار باشه و سبک‌تر باشه  کارا ...

خیلی ممنون از راهنمایتون دوست عزیز.

خودم دوست داشتم ژیمناستیک ادامه میداد سر کلاس کوچک بود دختر و پسر با هم بودن پسربچه تو کلاس با دخترا دعوا کرده بود و در کلاس بسته بود از اون موقع از ژیمناستیک بدش میاد و با اینکه چندین ماهه کلاس نمیره هنوز از ذهنش نرفته..

کیگ بوکسینگ نمیفرستم..

بین کاراته و تکواندو کدوم پیشنهاد میدین

خیلی ممنون از راهنمایتون دوست عزیز. خودم دوست داشتم ژیمناستیک ادامه میداد سر کلاس کوچک بود دختر و پ ...

کاراته سبک تره

به بسکتبال و والیبال هم فکر کنید برای قدش خوبه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن