2777
2789
بدون شک اپارتمان

اپارتمان نزدیک اندیشه میتونم بخرم خوبه؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
چه ربطی داره مگه میوه و گوشته که تحریم کنم بیاد پایین😅 قیمت جهانی داره وابسته به سیاست دولته

باور کن همشون بهم ربط،داره

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دیروز ده گرم خریدم ،۱۵۲۶بود،توکل به خدا ،من پول دستم بیاد بدون اینکه فکر کنم بالا میاد یا پایی ...

افرین کار درستو میکنی طلا همیشه ارزش داره. منم امروز میرم بخرم😌

عزیزم بخر  اولا هیچوقت پایین نمیاد ارزشش کم نمیشه بیادم پایین فوقش بیست سی تومن میاد پایین  بعد ی ماه صد تومن میره بالا 

حرف اول اخرم طلا هیچوقت اونقدر ارزون نمیشه ک کسی ورشکست بشه 

من موندم طلا بخرم یا طلاهام و.بفروشم بزارم رو پولم یه اپارتمان بخرم یا طلاها بمونه پولام و بدم شوه ...

اپارتمان بخر ملک همیشه سود بوده

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
اپارتمان نزدیک اندیشه میتونم بخرم خوبه؟؟

اندیشه شش ماه پیش متری ۱۰بود انگار

الان نمیدونم

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
من موندم طلا بخرم یا طلاهام و.بفروشم بزارم رو پولم یه اپارتمان بخرم یا طلاها بمونه پولام و بدم شوه ...

اپارتمان بخر بده اجاره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بزا یه چیزی بگم بهت من به عنوان دختری که ۳۰۰ گرم طلا دارم از ۶ سال پیش کم کم خریدم یادمه موقعی که شد گرمی ۳۰۰ تومن همه گفتن نخر ارزون میشه حبابه فلان شد گرمی ۶۰۰ گفتن دیگه بالاتر نمیره نخر ضرر میکنی همچنان شد ۹۰۰ تومن من باز خریدم که این دفعه شوهرم گفت کی انقدر طلا میخره دیگه بالا نمیره ضرر میکنی گذشت و شد گرمی ۱۵۰۰ بازم من خریدم ولی باز همون حرف های همیشگی همه گفتن الان که فایده نداره خریدی گرون شده این حرف ها ادامه داره ولی من باز میخرم چون امکان نداره دوباره طلا بشه گرمی ۳۰۰ تومن 

اپارتمان بخر بده اجاره

اپارتمان بخرم باید بدم تمام رهن تا کسریم دربیاد

وام هم روش بگیرم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
بزا یه چیزی بگم بهت من به عنوان دختری که ۳۰۰ گرم طلا دارم از ۶ سال پیش کم کم خریدم یادمه موقعی که شد ...

دمت گرم👍✌ منم به عنوان یه دختر عاشق طلا موافقم باهات همیشه این حرفا بوده😅🥰

نخر  تحریم کن بلکه پایین بیاد ما ایرانی ها هرچی گرون میشه ده برابر میریم میخریم  سرجریا ...

این خیلی فکر خوبیه ولی درصورتی که هیچ کس نخره ولی همه میخرن ملت ما دوگانگی داره اینجوری فقط خودت عقب میمونی 

والا من قیمت طلا رو یا چیزای دیگه مقایسه میکنم خیلی ام ارزونه ...۵ تا مرغ مصرف یک ماه یا یه مهمونی پ ...

5 تا مرغ مصرف یه ماه

یه گرم طلا

این مقایسه نشون میده قیمت طلا ارزونتره؟

مرغ رو یه ماه مصرف میکنید. 

یه گرم طلا اصلا ارزش نداره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.