2777
2789

همسایه من دوتا پسر داره که نظامین حقوقشون خیلی بالا نیست اما خیلی خوب وام میدن برادرشوهرمنم تو نظامه هم همین طور با وام خونه دار میشن البته فکر کنم به درجه و کارشون و ماموریت هاشونم بستگی داره این طور نیست که این خانم با قناعت فقظ خونه دار شده باشه🙁من موندم این خانم چطور با حقوق ۱۱ ملیون که به گونه خودش نصفش میره واسه وام و بیمه هم ۵۰۰ ملیون داده به خونه ساختن هم وسیله هاشو میخواد عوض کوه هم ماشین میخواد بخره ما که با حقوق خیلی بیشتز از این دوساله داریم جمع میکنیم یه زمین ۷۷ متری اونم تو بیابون بخریم 🤣

خالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خالم با سیزده میلیون حقوق و دوتا پسر تقریبا دوازده و پنج ساله 

سه سال خوب قناعت کرد 

الان ماشاالله بیا خونشو ببین 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم اون رفته خونه سازمانی حتما خونه شو رهن داده این خودش یه وام بدون سود و عالیه

قبلا هم خونه و زمین خریدن راحت بود 

خونه مادرش هم ب خودش سختی داده تونسته خونه بسازه ماشین و طلا هم فروخته

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
دختر خالم با سیزده میلیون حقوق و دوتا پسر تقریبا دوازده و پنج ساله  سه سال خوب قناعت کرد  ...

وااا والا من اقوام با حقوق بالا اوضاع شون یهو از این ور به اون ور نشده دور از جون مثل خرم کار میکنن 

خالی

ما که هرچی جمع میکنیم سر سال باید دو دستی بدیم صاحب خونه

هر سال ۵۰ تا۶۰ میلیون میره رو رهن

جدای اجاره و هزینه هایی که هر لحظه مثل نور میره بالا

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
اخه میگه ۹۸ مگه چند ساله گذشته؟اولش گفت ۹۶ بعد گفتن برا سال ۹۶ حقوق ۶ خیلی هم خوبه گفت نه ۹۸

ب ازه تاپیکش؟

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیزم اون رفته خونه سازمانی حتما خونه شو رهن داده این خودش یه وام بدون سود و عالیه قبلا هم خونه و ز ...

خب پس حقوقش بالا بوده که هم طلا داشته هم ماشین داشته هم شوهرش پول داشته

خالی

من با احترام اصلا قبول نداشتم ...طلا وماشین فروخته جایی داشته بره برای زندگی خیلیا ندارن یا دورن از خونه پدریشون وپولش وطلاش ب حدی بوده ک۶ ب تمام کاراش برسه وادمای اطرافشم خسیس نبودن بهش قرض دادن ...خب منم همه ی این گزینه ها داشته باشم میتونم بخرم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!