2777
2789

سلام

چون یه ستون اونجاست دوست دارم فضای خالی تا دیوار رو کتابخونه بسازم

ولی میترسم خونه بنظر شلوغ برسه

پرده رو هم تا ستون گرفتم 

الان یکم دو دل شدم

بنظرتون خوب میشه

اگر اره چه رنگی قشنگتره رنگ چوبی یا سفید؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم زیاد جالب نشه ...از نمای دور تر بگیر

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

کتابخونه خیلی خوبه ولی خونت شلوغ میشه گل بذاری بهتره

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
قشنگ میشه رنگ چوب میزت بگیر

پذیرایی کوچیکه بنظرت شلوغ نمیشه ؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

خونه ما دقيقا همچين فضايى داره و من ٤تا چوب قهوه اى تيره زدم مثل كتاب خونه ،هركس هم ميبينه خوشش مياد

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم