2777
2789

من نزدیک دوسالونیم قرص ضدبارداری میخوردم الان یک ماهه دیگه نخوردم بخاطرعوارضی که داشت

ماه قبل که قرصم تموم شد پریودشدم دیگه از روزپنجم دیگه قرصموشروع نکردم بعدازپریودی یعنی هشتم پریودشدم دوازدهم پاک شدم ولی از۱۷ تا۲۳لکه بینی خیلی کم(((((آیامیتونه این لکه بینی علائم تخمک گزاری باشه؟؟))) ودردزیرشکم داشتم وازاون موقع تاحالا هنوزپریودنشدم 

فرداهشتم هستش وامروزمن دردزیرشکم وکمی هم ترشح داشتم که برنگ صورتی بود

چیکارکنم پریودشم....شیاف پروژسترون؟؟طریقه مصرف؟؟؟

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مشکل شمارو دارم ولی من دوماه قرص مصرف کردم و وقتی قطعش کردم و پریود شدم خیلی کم و از اونمو ...

نمیدونم ولا خسته شدم ازدکتررفتن خداکنه چیزی نباشه وحداقل مثلاتادوسه ماه قرص مصرق نکردن دیگه خوب بشیم وهمه چی روال عادی بشه

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
بده چپ بده راست بپر بپر کن تحرک زیاد زعفران فراوان میاد بدو بدو میاد 

مثلااین ماه اینکاروکنم ماه بعدچی  

منم دقیقا مشکل شمارو دارم ولی من دوماه قرص مصرف کردم و وقتی قطعش کردم و پریود شدم خیلی کم و از اونمو ...

شماتواقدامی؟؟؟

نه عزیز من کیست داشتم برا همین قرص میخوردم

باقرص کیستت برطرف شد؟؟

نه عزیز من کیست داشتم برا همین قرص میخوردم

من ازکیست واقعاوحشت دارم ولی میترسم بااینکه قرص هم میخوردم خدایی نکرده بااین علائم کیست گرفته باشم

گل گاو زبون زیاد با ی لیوان آب جوش و دم کرده ی غلیظ زعفرون بزار 20 دقیقه بجوشع 

همشو بخور یکم بد مزست ولی کمتر از 24ساعت بعد پریود میشی

فقط اولش آزمایش بده باردار نباشی با این کار میوفته منم مقصر میشم خدا نمیبخشه

گل گاو زبون زیاد با ی لیوان آب جوش و دم کرده ی غلیظ زعفرون بزار 20 دقیقه بجوشع  همشو بخور ی ...

دستت دردنکنه  باش چشم

بله یکم کوچیکتر شده فعلا دکترم نیس برا همین جواب سونو رو نبردم ببینم چی میگه بازم باید دارو بخورم یا ...

انشاالله که برطرف شده باشه