2777
2789
عنوان

من با ذکر خونه دار شدم

167 بازدید | 10 پست

راستش هیچوقت فکرشم نمیکردم صاحبخونه شم همیشه میگفتم میمونه تا سالهای بعد مثلا ارث برسه چمیدونم

همیشه غصه مستاجری رو میخوردم 

و غصت خونه خوشگل و بزرگ

تقریبا اون سالی ک تازه کرونا اومد جایی مستاجر بودیم بعد من این آیه رو نوشتم زدم رو یخچال 

میخوندم 

تازه خیلی کم 

ولی بهش ایمان داشتم بخدا امسال در کمال ناباوری طوری شرایط تغییر کرد ک ما خونه دار شدیم ی خونه ۱۲۰ متری خوشگل 

سختی کشیدیم ولی شد

ب خدا و گفته هاش ایمان داشته باشید 

آیه اینه حتما زیاد دیدیدش اینجا

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

برای منم دعاکن.. خونه نمیخوام. فقط خدانگاهم کنه. شاید برای خیلیها باورنکردنی باشه شاید هم خیلی هامسخرم کنن شاید خیلیها بهم توهین کنن ولی پنج روز هم خودم هم بچهام تنها چیزی که میخوریم یاگوجه سرخ شده یا املت ازتون میخوام سرنمازهاتون سردعاهاتون هروقت یاد من کردید یه حمد بفرستین برای حل شدن مشکلاتمون اجرتون با اباعبدالله الحسین دعای نی نی سایتیها میگیره و من مطمئنم دعاتون درحقم میگیره التماس دعا ازهمتون 😔🙏🏻😭

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم دعاکن.. خونه نمیخوام. فقط خدانگاهم کنه. شاید برای خیلیها باورنکردنی باشه شاید هم خیلی ...

انشاالله مشکلاتت حل بشه عزیزم به خدا توکل کن خدا ارحم الراحمینه

برای منم دعاکن.. خونه نمیخوام. فقط خدانگاهم کنه. شاید برای خیلیها باورنکردنی باشه شاید هم خیلی ...

چرا کسی باور نکنه عزیزم ما هم هفته ی گذشته  همین بود وضعمون ولی خداروشکر این هفته تونستیم یکم خرید کنیم ...میگذره عزیزم توکلت به خدا باشه