2777
2789
عنوان

برای عروسی موهامو ویو کنم زشته ؟

533 بازدید | 19 پست

برم ارایشگاه موهامو ویو کنم ؟ با یکی دوتا بافت ریز؟ 

لخت نمیشه چون موهام یخورده کم پشته بدتر کم پشتتر دیده میشه 

نمیخوام زیاد هزینه کنم ارایش خودم فقط مو باید برم ارایشگاه

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت عروسی کی هست 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بنظرم بابلیس از ویو بهتره. فکرنکنم ویو دیگه مدباشه پایین موهاتو بده بابلیس بکشن حالت دارمیشه قشنگ میشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

از اون مدلی که مدنظرته عکس بده بگیم

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
ویو چیست و چگونه تلفظ میشود؟؟ ( ۲ نمره) ⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩🤣🤣🤣🤣

خخخخ

من فک میکردم یعنی فر کردن

ولی انگار فرق داره🤕☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️