2777
2789
عنوان

بچه های ivf بیاین

257 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

من سی و یک سالمه و تازه ازدواج کردم بخاطر ذخیره پایین گفتن سریع باید ivf کنم،میخوام این پست باشه برای کمک به همه ماهایی که داریم این سیکل سخت پشت سر میزاریم،

من خیلی تحقیق میکنم خیلی پرس و جو میکنم هرچیزی که بنظرم مفیده و میزارم شماها هم استفاده کنید

بیاین یه گروه بشیم برای رسیدن به هدف مون 

،برای هم دعا کنیم برای هم انرژی خوب بفرستیم،امیدوارم زندگی تک تک ما پر از معجزه خداوند باشه 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکبار ای وی اف کردم

نتیجه گرفتین ؟؟؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

هرشب روغن مالی شکم باروغن سیاه دانه وگذاشتن کیسه گرم روی شکم

هرروزویتامین سی ودی وای

خوردن گردووبادوم درختی و۴مغز

هرروز ی لیوان چای رازیانه وچای بومادران و چای آرامبخش بابونه

موزوسیب

اسیدفولیک

هرشب قبل خواب وصبح قبل صبحانه ی قاشق مربا خوری دوسین(ترکیب عسل وسیاه دانه دوقاشق عسل با سیاه دانه کوبیده شده )

پیاده روی روزانه یا یوگا با برنامه های که تو گوشی میتونین داشته باشین

خرما

لوبیاسبز

پای مرغ

حلوامیتی صبحونه

فلفل‌ سیاه بدون آسیاب شده مث قرص با آب قورت میدی

به پخته

زيتون

نه عزیزم 

واقعا زوره آدم این همه عذاب بکشه اما نشه،انشالله خدا به راحتی و بدون هیچ دردسری بهتون فرزند بده ،اصلاح سبک فلورا تاجیک و سرچ کنین خیلیا ازش نتیجه گرفتن،براتون‌ دعا میکنم از ته قلب خستم شماهم برام دعا کنین

البته شرایط من فرق میکنه ببین شب تاپیکتو بروز رسانی کن  اون موقع بقیه هستن

شرایط از نظر من اصلا مهم نیست،خدا بخواد هرچیزی ممکنه برای هر کسی با هر شرایطی 

ممنون که گفتی دوست قشنگم

عزیز دلم انشالله هردو نتیجه بگیرم من یکساله اصلاح سبک میکنم 

انشالله 

دیشب بعد از زدن دوز اول آمپول سینافکت قشنگ چهار ساعت گریه کردم،بعدم انقد حالم بد بود که تا صبح نخوابیدم اما تصمیم گرفتم دیگه غصه هیچیو نخورم،بلاخره زندگی همینه دیگه باید جنگید ،انشالله از این امتحان سربلند بیرون میایم

من ذخیره تخمدان ۰.۳ بود فقط ۳ ماه استرسو از خودم دور کردم باردار شدم

خوش به سعادتتون عزیز دلم

میشه به محبتی در حقم کنین کارایی و که انجام دادین جز مدیریت استرس بهم بگین؟

خوش به سعادتتون عزیز دلم میشه به محبتی در حقم کنین کارایی و که انجام دادین جز مدیریت استرس بهم بگین ...

به خدا هیچی 

فقط ۳ تا دکتر تو شیراز رفتم هر ۳ گفتن یائسگی زودرس گرفتی 

هر سه هم گفتن تخمک اهدایی و ای وی اف

خلاصه شب و روز گریه میکردم

تا اینکه قسمت شد بریم یه شهر دیگه 

یه مدت آرامش داشتم فقط همین

راستی شب قدر هم از ته دل گریه میکردمو از خدا خواستم بهم یه پسر بده منم بزارم علی

متاسفانه الان شوهرم قبول نمیکنه این اسمو

به خدا هیچی  فقط ۳ تا دکتر تو شیراز رفتم هر ۳ گفتن یائسگی زودرس گرفتی  هر سه هم گفتن تخم ...

اره همه ایناو به منم گفتن

منم سه ماه با اصلاح سبک رفتم جلو،اما چون خونریزی هام شدید شده بود نمیتونسم استرسمو مدیریت کنم🥺🥺

الهی قربون دل پاکتون برم خوش به سعادتتون

خانومی شما الان یه فرشته ای تروخدا منو از دعای خیر فراموش نکنین مخصوصاً سر زایمان🥺🥺🥺

انشاالله به راحتی و بسلامتی بچتونو به دنیا میارین