2777
2789
عنوان

هرکی تعبیر خواب بلده بیاد لطفا

158 بازدید | 13 پست

خواب دیدم دختره یکی از دوستام یه هدیه بهم داد 

بازش کردم دیدم یه کاغذه که توش یه آیه از قرآن نوشته شده بود

یادم  نیس کدوم سوره بود ولی فک میکنم خوابم تعبیر داره 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق آیه تعبیر میشه یعنی مثلا معنی آیه خوب باشه یا بد باشه. . ولی در کل دیدن آیات قرآن خوبه و خیره .  شاید خبرای خوش ان شالله

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
تو نت سرچ نکن بهت میگم تعبیرشو 

منتظرم عزیزم

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
طبق آیه تعبیر میشه یعنی مثلا معنی آیه خوب باشه یا بد باشه. . ولی در کل دیدن آیات قرآن خوبه و خیره . ...

معنیش فک کنم این بود که میگفت هیچ چیزی جلو قدرت خدارو نمیگیره و همه چیز به خواست اون انجام میشه. 

آخه دیشب همسرم از یکی از آرزوهامون میگفت که تا تابستون بهش میرسیم من گفتم محاله 

گفتم تو یا یه پولی کنار داری که طبق اون میگی 

یا داری با امید به خدا صحبت میکنی که این اصلا منطقی نیس 

فک کن مایی که الان کلی بدهکاری داریم یهویی تا ۶ ماه دیگه ۴ میلیارد پول داشته باشیم!!!!!!

منتظرم عزیزم

دادن هرچیز مادی و غیر مادی ، معنوی و مذهبی و هر نوعش فرقی نداره ، اینکه مفهومش دعوت بیننده خواب ب اون موضوع هست ، مثلا کتاب باشه دعوت ب خوندنش ، خوراکی باشه نیاز بدنش هست باید بخوره ، قران باشه دعوت بخوندنش ، این رو بهش شک نکنید ، و موردی رو ک فرمودید دختر یکی از دوستانتون ، این ب مفهوم این هست ک باید اجازه بدید دختر یکی از دوستانتون واستون هرجای قران رو ک خواست باز کنه ، همون رو بخونید ، تفسیر و تعبیر دیگری ک راهنمای شما هست رو خواهید دید .

دادن هرچیز مادی و غیر مادی ، معنوی و مذهبی و هر نوعش فرقی نداره ، اینکه مفهومش دعوت بیننده خواب ب او ...

وای چقد قشنگ تعبیر کردی عزیزم 

میشه درخواست  دوستی منو قبول کنی 

تعبیر خواب شما دریافت هدیه غیر مادی یا معنوی مثل کمک یاذراهنمایی از زنیست

این رو جایی خوندید یا خودتون گفتید ؟! درسته ناقص بود اما خیلی تعبیرتون تفسیرش نزدیک و شبیه بود ، خواستم بدونم ک شما هم قدرت تعبیر خواب دارید یا ن از منبع دیگه ای تفسیرش رو خوندید و اینجا گذاشتید؟!

این رو جایی خوندید یا خودتون گفتید ؟! درسته ناقص بود اما خیلی تعبیرتون تفسیرش نزدیک و شبیه بود ، خوا ...

شما خودتون تعبیر خواب انجام میدید ؟ 

شما خودتون تعبیر خواب انجام میدید ؟ 

واسه کاسبی باشه اره پول بدن ، مجانی اصلا😁

شوخی کردم ، در حد خدمت و پیامرسانی ب اونی ک خدا سر راهش قرارمون بده ، خلق همه لایق خدمت نیستند ، پیام دعوت ب مسیر الهی از جمله اقداماتی هست ک اگر انسانی بخواد ورود کنه بهش نشانه ها از هر چیزی میتونه باشه ، مقابل چشم پذیرفته شده ها