2777
2789
ممنونم‌گلم مادرهستم و بچه دوممه ولی سر این خیلی سختی کشیدم

ای جانم به سلامتی،پس از فردا دیگه دو تا قلب بیرون بدنت داری🌹🌹نگران نباش عزیزم همینکه بیاد بغلت کل سختیات یادت میره🌹🌹

انسان آزاد به دنیا میاد هیچ آیینی نمیتونه آزادی رو در بند کنه🖤دوستان مددکار بهزیستی هستم سوالی بود میتونید تو تاپیک تگم کنید در حد توانم کاری از دستم بربیاد درخدمتتون هستم⚘
ای جوووووونم .مبارک باشه ایشالا بسلاااامتی ایشالا که به سلامتی بری به سلامتی زایمان کنی و نی نی خو ...

نگران نباش . نه زندگيت از هم ميپاشه نه آبروت ميره . منتها چند تا شرط داره . اولا فقط از خدا كمك بخواه . هر روز 40 بار بگو يا ستار العيوب . خداوند عيب هاي تو رو استتار ميكنه . 3 شب هم نماز شب بخون . نماز وتر يه قنوت داره . اون قنوت يه مقدار سخته . بايد 40 تا مؤمن رو دعا كني و استغفار كني و ذكر بگي و ... . ميتوني بدون قنوت بخوني . چون قنوت مستحبه . نخوندي هم نمازت صحيحه . اگر قول بدي كه اشتباهات گذشته رو دوباره تكرار نكني خدا هم نميزاره زندگيت از هم بپاشه . هم آبروي تو رو حفظ ميكنه . بالأخره آدم اشتباهاتي قبلا داشته تو زندگيش كه به خاطر اونها ممكنه زندگيش از هم بپاشه و آبروش بره . اما هر چي قبلا تو زندگيت بوده مهم نيست . خدا ميبخشه . اما به شرطي كه ديگه نري سمت اون اشتباهات . اما اگر بري سمتشون آبروتو چند برابر ميبره . زندگيتو چند برابر بدتر از هم ميپاشونه . حالا انتخاب با خودت . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش . نه زندگيت از هم ميپاشه نه آبروت ميره . منتها چند تا شرط داره . اولا فقط از خدا كمك بخوا ...

ممنون عزیزم.با حرفات یکم اروم شدم گلم.مرسی مهربونم.😔

من ی اشتباهی کردم تو زندگیم.ولی الان واقعا پشیمونم😭😭

دیگه بمیرمم این کارو نمیکنم

اون موقع از سر بچگی این اشتباه کردم والان چن سال گذشته و یجورایی قراره باز مسئله باز بشه.من واقعا پشیمونم وتوبه کردم.نمیخوام دیگه چنین چیزی پیش بیاد تو زندگیم.اما خیلی میترسم از این اتفاق از اینکه ابروم بره از اینکه بفهمن چی شده😭😭😭😭😭😭یعنی اینجوری نشدنش فقط یه معجزه میخواااد😭یعنی میشه.حتی از معجزه بالاتررر باید اتفاق بیوفته که ابروم نره

بسلامتی زایمان کنی عزیزم و ی نی ت رو بغل بگیری

موقع زایمان برا پسر منم دعا کن ۹ روزه تب داره و باقی علایم اصلا خوب نمیشه

خداوندا پناهم باش،قرارم باش،جهان تاریکی محض است..میترسم..✨کنارم باش✨..