2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی.. خونه نیستم😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چااایی از کجا بیارم نصف شبیییی😖😖

بین انگشت وسط و انگشت حلقت و اون ندمیه وسطشو محکم فشار بده و ماساژ بده و باور داسته باش خوب میشی و شک نکن 

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
چرا اونوقت ؟59 ساله پریود میشه آخه ! اونم خونه عموش ؟ زنعموش چند سالشه اونوقت 😁

از‌خودم مگه‌میگم؟خودش‌زده 59سال

مَـن‌اَگـرکـافَـرو،بـی‌دینُ،خَرابَـم«بـِه‌تـو‌چـِه»!؟

من چند سال پیش مهمونی دعوت شدم 

خونه زن‌و‌مرد مسن

پد نداشتن واییییییییییییییی خدا نمیدونی چی کشیدم آخر دخترش رفت خونه آورد برام 

خونه شون روستا بود 🙁🙁🙁🙁🥺🥺

دردم که‌نگم یهو آمد سراغم 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
نِه باریکلا نِه باریییکلا نِه ... 😅 آره والا عجیبه  الان میگه کاربری مال چند نفره ! اگه نگفت ...

دیگه جواب نداد.. 

مَـن‌اَگـرکـافَـرو،بـی‌دینُ،خَرابَـم«بـِه‌تـو‌چـِه»!؟
چاره ای نیست تحمل کن.تا صبح.مراقب باش جایی رو خراب نکنی .لباساتو بذار زیر باسنت که جایی کثیف نشه

نه طوری نمیشه

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
باو همه خوابن پاشو برو یه مسکنی چیزی پیدا کن بخور نمیشه تحمل کرد این دردو اگه نشاسته هم پیدا کنی خ ...

با یه مکافاتی پاشدم رفتم هیچیی پیدا نکردم حتی یه استامینوفنم ندیدم 😖😖

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
عزیزم ببخشید میدونم بی ربطه اما 59سالته؟

59 بودم که الان زیر پتو شکنجههه نمیشدم😖😖

همینطوری زدم اونو