2777
2789
عنوان

هزار پاااااا😭😱

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 75 پست
بعد اینا تو لباس میرن از سرما فرار میکنن هم زنداداشمم هم خواهرشوهرم هم شوهرم تو شلوارشون میرفته

وای خوبه من شلوارک پامه اگ‌تو پاچه م میرف هیچیییی دیگه 🤐🤐

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

احیانا شما که طبقه اول هستید حیاط داره خونتون ؟ چون هزارپاها نعمولا یا از حیاط میان یا گلدون ،کلا جای رطوبت دار زندگی میکنن، حشره کش کامن رو تهیه کنید فکر کنم خوب باشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا شما که طبقه اول هستید حیاط داره خونتون ؟ چون هزارپاها نعمولا یا از حیاط میان یا گلدون ،کلا جا ...

ن والا حیاط ندارم عزیزم . قبلنا چنتا گل داشتم ک خراب شد ریختم دور 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
اره ضرر داره فک نمیکردم حیوون داشته باشی خاهر نمیدونم بخدا🥺اخه تهرانم کمه تعجب کردم اصن گفتی

اره والا اخه تا وقتی سوسک هس چرا هزار پا میااااد خدایا 🥺

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
ن والا حیاط ندارم عزیزم . قبلنا چنتا گل داشتم ک خراب شد ریختم دور 

عحب،حالا شاید اتفاقی اومده یا از بیرون کسی اومده به لباسش چسبیده بوده افتاده تو خونه نگران نباش یه چخرقل بخون و بخواب 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عحب،حالا شاید اتفاقی اومده یا از بیرون کسی اومده به لباسش چسبیده بوده افتاده تو خونه نگران نباش یه چ ...

دگ‌از ترس خابم نمیبره سرم درد گرفته 🥺

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
😂😂😂حالا تو خوبي من توهمم میزنم موهامم خودش تکون بخوره حس میکنم هزارپاس دوباره

من موهامو بسته بود موقع خاب . بد حالا موهام فرفری و حجم زیاد . داشتم فک میکردم اگ میرف لا موهام چییییی . گوز پیچ میشد لا موهای من . همونجا خفه میشد میمرد 😁 ااااایییییییی

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
من موهامو بسته بود موقع خاب . بد حالا موهام فرفری و حجم زیاد . داشتم فک میکردم اگ میرف لا موهام چییی ...

میمرد ب کنار خودتم خدایی نکرده سکته میکردی دختر😂😂😂جنازشونم چندش ترسناکه این موجود

میمرد ب کنار خودتم خدایی نکرده سکته میکردی دختر😂😂😂جنازشونم چندش ترسناکه این موجود

اره بخدا الان حس میکنم اب قند لازمم .🥺

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️