2777
2789
عنوان

والای بچه ها ترو خدا بیاید😭😭😭

422 بازدید | 11 پست

من حدود دوهفته بود شیاف واسه عفونت  استفاده میکردم اون زمان ک شیاف میزاشتم رابطه نداشتم اما قبلش بود،الان امشب ی درد عجیب داشتم انگار بدنم جمع شد و مثل شب اول ازدواج شدم،اینم بگم که چند روز نزدیکی نداشتم و شیاف ها هم تنگ کننده هم بودن یعنی از چیه تر رو خدا بگید خیلی نگرانم😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ماریانا رو میترسیدم چهل گیاه

از خواصشه عزیزم استفادع نکنی برمیگردی ب قلبل

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

عزیزم بهترنیست ازیک پزشک برای برطرف کردن عفونت کمک گرفت تااین عطارا اخه؟عطاری مال زمانی بود که پزشکی به این پیشرفتگی نبود.بخدامن میشنوم چیا استفاده میکنن بعضیا بدنم میلرزه که چه جراتی دارین

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

عزیزم بهترنیست ازیک پزشک برای برطرف کردن عفونت کمک گرفت تااین عطارا اخه؟عطاری مال زمانی بود که پزشکی ...

عزیزم دکتر رفتم قرص داد ی دوره خوب نشدم ای این دارو هم چندین نفر از اطرافیانم مصرف کردن و بشدت راضی بودن،خودمم خیلی راضی بودم چون تمام عفونت ها از بدنم خارج شد فقط الان نمی‌دونم چرا درد دارم

عزیزم شما استفاده کردی؟؟؟

اره عزیزم واسه منم همینجور بوده

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈