2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرت پایین نمیاد؟ الان قیمت طلا فک کنم تو اوجش باشه و دیگه بالاترنره

طلا همیشه خوبه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
قطعا طلا بخر . کدوم بانکی سود ۲۰ درصد میده ؟ من گذاشتم سود ۱۰ درصد که تازه موقع پرداخت کلی مالیات کم ...

بانک اینده ۲۰ درصد عزیزم

طلا بخرم بعد چه مدت ب نظرت ب سود دهی میرسه؟ منظورم قیمتش میره بالاتر؟

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

چون تورم هست توی این مملکت. ۳ سال دیگه ۳۰ تومن به چه دردت میخوره. طلا یا دلار بخر که با تورم پولت حف ...

مرسی گلم از راهنماییت

ترجیحن دلار بهتره ب نظرت یا طلا

دلار فک کنم یکم ریسک داشته باشه نه؟

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

ب نظرت قیمتا پایین نمیاد بعدیه مدت؟؟ ادم میترسه همین چ.س مثقال پولی هم ک داره از دس بده😂

تا حالا دیدی طلا ارزون بشه فوقش بشه ۱۳۰۰که اونم جزو محالاته هیچ وقت نمیاد دوباره بشه ۹۰تومن 

ببین من فقط تازگیا از یه نفر شنیدم اگه دلار رو از صرافی بگیری یارانه ت قطع میشه. واسه همین نمیدونم بگم طلا یا دلار. ولی اگه این موضوع صحت نداشته باشه دلار بهتره.چون دلار اکثرا قیمتش بالا میره بعد یه مدت طلا قیمتش بالا میره. 

ب نظرت قیمتا پایین نمیاد بعدیه مدت؟؟ ادم میترسه همین چ.س مثقال پولی هم ک داره از دس بده😂

تورخدا تو دیگه این حرفارو نزن چندسال پیش همش مینشستم ارزون بشه نخریدم طلاهم همش گرون شد مثلا میشه یک و چهارصد اونم یه هفته ای دوباره میره بالا چه فایده