2777
2789
عنوان

بزنم تو دهنش یا نه

172 بازدید | 16 پست

بچها همسرم میخاد ماشین بخره منم یخورده طلا دارم، رفتیم طلافروشی طلاهایی ک نمیندازمو بفروشیم یهو جلو فروشنده گفت دستبند و حلقتم دربیار، یجورایی ازینهمه پررویی و زورگویی بدم اومد کفتم حالا ولکن بعدا میایم اما تو مغازه گیر داده بود ک بده اخرم در اوردم گزاشتم تو دستش ک یهو نمیدونم چیشد پشیمون شد گف بعدا میام. اومدیم خونه مادرشوهرم و خاهرشوهرم فهمیدن و حسابی با شوهرم دعوا کردن ک اینهمه طلای بدبختو فروختی پولاشو گرفتی هدر دادی بس نیس.  حالاحلقشو لازم نیس بفروشی بقیرو ببر موتورتو بفروش تو ک میخای ماشین بگیری لازمت نمیشه. همسرمم میگه نه موتور حال میده من بضی وقتا حوصله ترافیک ندارم موتور سوار میشم. من ازینور هم میترسم مثل همیشه پس اندازمون و طلاهارو ب باد بده چون خیلی دهن بین و بی فکره هرروز یه برنامه میریزه هرروز ی حرفی میزنه. از یطرفم ناراحت میشم ک اون ب فکر این هس ک تو ترافیک نمونه موتورشو نگهداره چون با موتورش حال میکنه اما هیچوقت به این توجه نمیکنه ک من شاید دلم نمیخاد حلقمو بفروشم. هیچکس حریفش نمیشه امروز باهاش حرف زدیم عصبانی شد اومدیم یهو بدون اینک چیزی بگم خونمون سر شام بشقابشو شکست داد زد فشای بد بهم داد.باهاش اصلا حرف نزدم تا الان طلاهامم دراوردم انداختم رومیز . من چه واکنشی ب این ادم نشون بدم کلافم کرده. من خجالت میکشم جلو بقیه ن بخاطر اینکطلامو فروختم بخاطر اینکه همش ضرر میکنه شغل عوض میکنه و بجای پیشرفت فقط داره همهچیو به باد میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت مدیریت کن براش خط و نشون بکش این شاخه اون شاخه نپره چون به هیجا نمیرسه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بزن دهنش حق داری والا 

پولا رو نگه دار پیش خودت بگو تا ماشین رو انتخاب نکردی و له مرحله واریز نرسیدی پولا یا همون طلاها رو نمیدم

جلوش در بیا تا کی میخواد اینطور ادامه بده 

من یکی دیگه حوصله مردا رو ندارم😐

لطفا به من بگید هروقت اعصابم خرده نی نی سایت نیام😑😑

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

اول از همه الان برو ی بالش بزار خفش کن من باشم میزنم فکشو میارم پایین یبار دس روم بلند کرد تا طلاق پیش رفتم ک هیچ حق طلاقو ی زمینم ازش گرفتم مگه شهر هرته هرچی اون بگه بشه؟

دختر نازم با اومدنت دنیای منو باباییو قشنگ تر کردی فدات بشم من♡میبینم روزی بیاد که با خرابکاریات عصبانی بشم ازت ولی بعد با اون لبخند نازت خودمم خندم بگیره،میبینم روزیو که بیای منو باباتو ازهم جدا کنی بگی این آقا شوهر خودمه و منو از حسودی بچرونی😁😂یه روزی میاد که با تمام تلاشت موفق ترین بشی🌱😄بهت قول میدم جوری بزرگت کنم که هر وقت مشکلی پیش اومد برات فقط به منو بابات بگی نه به غریبه دیگه🙂🌱❤میشه یه صلوات واسه منو دخترمو باباش بفرستی مرسی گلی جون😊

کارت از اول اشتباه بود

اون طلاهایی ک استفاده ام نمیکنی نباید میفروختی برای همچین ادمی

میخواد ماشین بگیره اوکی کار کنه نصف بیشترشو بده اگه بودجش نرسید شما یکم کمکش کن الانم اون طلاهاتو بردار اونا پشتوانه ات

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
کارت از اول اشتباه بود اون طلاهایی ک استفاده ام نمیکنی نباید میفروختی برای همچین ادمی میخواد ماشین ...

خودشم پول گزاشته اما کمه، از اولم قرار نبود ازمن چیزی بگیره، همسرم خیلی پرروعه و ب همه زورمیگه، کل مایحتاج خونرو میندازه گردن مادرشوهرم 

با این چیزا ک نوشتی فک کنم من خیلی ساده و خلم😐

فک نکن مطمئن باش😐😂

دختر نازم با اومدنت دنیای منو باباییو قشنگ تر کردی فدات بشم من♡میبینم روزی بیاد که با خرابکاریات عصبانی بشم ازت ولی بعد با اون لبخند نازت خودمم خندم بگیره،میبینم روزیو که بیای منو باباتو ازهم جدا کنی بگی این آقا شوهر خودمه و منو از حسودی بچرونی😁😂یه روزی میاد که با تمام تلاشت موفق ترین بشی🌱😄بهت قول میدم جوری بزرگت کنم که هر وقت مشکلی پیش اومد برات فقط به منو بابات بگی نه به غریبه دیگه🙂🌱❤میشه یه صلوات واسه منو دخترمو باباش بفرستی مرسی گلی جون😊
خودشم پول گزاشته اما کمه، از اولم قرار نبود ازمن چیزی بگیره، همسرم خیلی پرروعه و ب همه زورمیگه، کل م ...

پس کلا بد بار اومده 

خدا بهت صبر بده

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️