2777
2789

ذکر استغفار خیلی خوبه

هرجا غصّه­دار شدی استغفار کن.

استغفار امان انسان است

به این کاری نداشته باش که چرا محزون شده­ای، اذیتّت کرده­اند؟

گناهی کرده­ای؟

مخزون که شدی استغفار کن...

چه غم خود را داشته باشی و چه غم مؤمنین را، استغفار غم­ها را از

بین می­برد

همان­طور که وقتی خطا می­کنی همه صدمه می­خورند،

مثلاً وقتی چند نفر کفران نعمت می­کنند به همه ضرر می­رسد؛

استغفار هم که می­کنی به همه ماسوای خودت نفع می­رسانی

حاج اسماعیل دولابی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمک به دیگران، از هر طریقی که بتونید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

این حس واسم پیش اومده که چندین ماه رنگ خوشی رو نبینم. الانم دارم همون ماه های بد زندگی رو سپری میکنم و تو جایی هستم که خودت هستی. تو بدترین لحظات زندگیم فقط از خدا کمک میخوام و دعا میکنم. نذر نمیکنم ولی هر چی دلم میخواد با خدا حرف میزنم و دعا میکنم چون تنها کسم و تنها پناهم اونه

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
ممنونم عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم❤

این حس واسم پیش اومده که چندین ماه رنگ خوشی رو نبینم. الانم دارم همون ماه های بد زندگی رو سپری میکنم ...

عزیزدلم دعا میکنم خیلی زوده زوده زود بیایم دوتایی بهم بگیم همه چی حل شد تموم شد

عزیزدلم دعا میکنم خیلی زوده زوده زود بیایم دوتایی بهم بگیم همه چی حل شد تموم شد

خیلی ممنونم ، به امید خدا. 

دعا میکنم که خیلی زود مشکلتون حل بشه و از این شرایط سخت عبور کنید.

آمین

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.