من که از خونتون نمیدونم ولی حس میکنم تو خونه باشه
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
حس ششم نمیدونم امامن هراتفاقی قبل اینکه بیفته خسش میکنم یعنی یکی باهام میحرفه کاملاحس میکنم چیکارکرده یاگاهی قبل اینکه بگن میفهمم طرف کجاست میخوادچیکارکنه هدفش چیه
این حس منه منم ادعای حس ششمی نمیکنم لطفا کسی سوال نکنه .
لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫 کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540
عریزم به نظرت من با همکلاسیم قطع رابطه کنم ؟ با نه ؟ ...
قطع رابطه کنی بهتره