2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم کسی تجربه داره لطفا کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7370 بازدید | 30 پست

من تجربه خارج رحمی رو دارم ، بتا نرمال  بالا می‌ره ولی شش هفته بعد از تاخیر پریودم بود که یهو لکه بینی دیدم و درد زیر شکم داشتم که رفتم سونو گفت چیزیی دیده نمیشه و خارج رحمیه احتمالا بعدش خداروشکر خودش افتاد و بتا نزولی شد تا به صفر رسید

دکتر میگه سونو  زیر بتا۲هزار چیزی نشون نمیده

نه مال من ۱۰۰۰ بود سونو مشخص شد که داخل رحمه و دکترم گفت دیگه نمیخواد تیتر بتا بدی اولش میخواست واژینال بگیره من نگران شدم دیگه شکمی واسم انجام داد ۵ هفته هم بودم ۶ هفته و یک روز هم رفتم قلبش تشکیل شده بود الانم زیر دنده هامو داره سوراخ میکنه قربونش بشم 🤩🤩⁦☺️⁩😅

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دیواره ی رحم ضخیم شده باشه باز هم مشخص میشه که خارج رحمی نیست  آخه تو خارج رحمی دیواره ی ر ...

چهارشنبه میرم یه دکتر دیگه این ک منو کشت بس ازمایش فرستاد 

دعا کن خارج رحمی نباشه🥲

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
فدات گلم بارداری با بارداری خیلی فرق داره من با ۳ تا بچهام  کلا فرق داشت هردفعه  هم ویار ه ...

قربونت خدا حفظشون کنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
والا من شنیدم خارج رحمی عدد بتا خیلی بالاست ،با سونو فقط مشخص میشه که خارج رحمیه یا نه ،سونو بده گلم ...

حآملی خارج از رحم عدد بتا خیلی کم بالا میره زن داداش من سه بار حاملگی خارج از رحم داشت وهمیشه دکتر از رو عدد بتا متوجه میشد یعنی نسبت به حاملگی نرمال بتاش کمتر بالا می‌رفت 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من تجربه خارج رحمی رو دارم ، بتا نرمال  بالا می‌ره ولی شش هفته بعد از تاخیر پریودم بود که یهو ل ...

من ک ۶هفته و ۳روزم هنوز ک خبری نیس

نه مال من ۱۰۰۰ بود سونو مشخص شد که داخل رحمه و دکترم گفت دیگه نمیخواد تیتر بتا بدی اولش میخواست واژی ...

ای جانم بسلامتی بیاد بغلت

مادرشدن حس قشنگیه😍😍

حآملی خارج از رحم عدد بتا خیلی کم بالا میره زن داداش من سه بار حاملگی خارج از رحم داشت وهمیشه دکتر ا ...

اره ازمنم همینطوری کم کم میره بالا

اره ازمنم همینطوری کم کم میره بالا

صدرصد دلیل نمیشه که چون بتاتون کم بالا رفته حتما خارج از رحم باشه ان شالله که بارداری سالمی دارین تو کل به خدا 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
صدرصد دلیل نمیشه که چون بتاتون کم بالا رفته حتما خارج از رحم باشه ان شالله که بارداری سالمی دارین تو ...

ممنون عزیزم

انشاللع هرچی صلاحمه بشه

انشاالله که چیزیی نیست و همه چی خوب پیش بره

ممنونم انشالله

ای جانم بسلامتی بیاد بغلت مادرشدن حس قشنگیه😍😍

ممنون عزیزم ⁦☺️⁩🤩 انشالله شما هم بارداری راحتی داشته باشی و سالم بیاد بغلت ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اگه دیواره ی رحم ضخیم شده باشه باز هم مشخص میشه که خارج رحمی نیست  آخه تو خارج رحمی دیواره ی ر ...

نه این طور نیست من دیواره رحمم ضخیم بود گفتن حامله ای برو دو هفته بعد بیا جنینت دیده نمیشه خارج رحمی بودم متاسفانه 

سلام خسته نباشی 

نگران نباشید این نشانه حاملگی خارج از رحم نیست. بیشتر مواقع علائم بارداری خارج از رحم شبیه علائم بارداری طبیعی هست. تنها زمان نگران شدن وقتی هست که توی بارداری بیش از خونریزی داشته باشید (مثل پریود) یا درد زیر شکم خیلی شدید داشته باشید